Arkadaşım, yaptığın ticarete saygım var, yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Sadece merak ettim, ne gibi bir kazanımlarımız olur ya da nasıl ziyaretçi arttırabilirim bu siteye diye. Bir de şunu soracağım, dmoza her eklenen site buraya otomatikmen mi ekleniyor? Alabilirim...
PM atıyorum, messenger adresimi eklersen sevinirim...

TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım , bu siteyi alırsın. 15.000 küsür index'i var hazır. Adam gibi PR'si yüksek 3-5 siteden backlink alırsın. Zamanla 15.000 küsür indexten ciddi ziyaretçi rakamlarına ulaşabilirsin.
Alacak arkadaşın gerçekten uğraşması ilgilenmesi gerekiyor siteyle. Zaten uğraşması ilgilenmesi gerekmeyecek şekilde satışa sunsaydım , fiyat 20 YTL olmazdı
Senin bir işine yaramaz olabilir ancak belki bir başka arkadaşımızın işine yarayabilecek bir site olabilir.
Bakiye gerçekten çok düşük , şurada 20 YTL için açıklama bile yapmazdım ama baltalayıcı bir mesaj sezdiğim için açıklama yapma gereği duydum.
Lütfen benim satış başlıklarım altına "Diyelim aldım" şeklinde başlayan mesajlar atmayın. Soracağınız bir soru varsa açık ve net bir şekilde sorabilirsiniz.
Son olarak ben sadece siteyi satıyorum , nasıl hit alacağın - nasıl büyüteceğin beni hiçmi hiç ilgilendirmez. İşine gelmiyorsa yorum yazma lütfen.
Saygılar.