Sallamadan konuşsan ne kaybedersin damar hiçbirzaman kimseden şifre almaz üstelik kebire girdiği gece bizzat ben kendi gözlerimle nerden girdiğini gördüm ancak gelip burda sallarsın önüne gelen atıyor yok elle şifre alıyor yok başkasından alıyor hadi aldı diyelim onu yapabiliyormusun ? yapamıyorsun adam acıdı sitelere dokunmadan sadece anasayfaya index attı açığınız var diye sende gelmiş burda adamı karalıyorsun yazıkk
Arkadasim SAllayan Sensin Daha Bilmediginiz Durumlar Soz Konusu... Dmar benim Mahalleden ve cafeden Arkadasim Tamamimi....
Bu bir...
Hem damari O kadar Buyutmeyin Ne oldugunu Ben Biliyorum Birde Buradan hemseri olan damari tanıyanlar biliyor.. Tamam Bir cok sey yapti ama Kebirhostu o Sifresini Baskasindan Aldi hatta Sifresini Bir ara Bana Vermeye KAlkdi... O da yetmez Gibi Dbside Hala Damar da var Birsey demiyorum ona Ama Damar onun sifresini Baskalarindan Aldiginida Adım gibi biliyorum .. sen istanbuldan nasıl kendi gozunle gorruyon damar hack oldumu calistigim kafeye gelir hacklerdi index atardi.
Ve o sirada benim kebirde sitlerim vardi.. Ona Bizzat Ben demisitim benim site var diye Sonra index Atti.. Bir Cok seyi yapti ama Gozunuyzle Gormediginiz Seylere Gordum demeyin...