valla arkadaşlar ben aklımı yitirecem artık ne dicemi bilmiyorum kafayı yedim ya yok şifreler tutmuyo ReGuaL arkadaşımızda denedi olmadı artık giden 300 küsür ytl yemi yanım çektim sıkıntılaramı yanım bilmiyom adam bana al dedi şifreleri degiştirdim ama sakın 3 defa yanlış girme ben girdim ful lisansımı iptal ettiler dedi ben mail adresini degiştirmiyorum bi durum olursa bana gelecek maiiller tabi güveniyosan dedi bende ayıpsın dedim.öküzümya bıraktım. sonra markum.nete transfer için mail attım domaini bi iki gün cevap gelmedi bi mail daha attım transfer ne oldu diye böle bir domain bizde kayıtlı dil domain kilitli oldugu için işlemi gerçekleştiremediklerini sölediler aldım kişiye tel açtım o salakta bilmiyomuş domainin nerde oldugunu ftp ye gircem abuk subuk bişiyler geliyo karşıma ilgilen diye mail atıyom ilgilenecem diyo 5.ci gün hala ilgilenecek ftp ye giremiyorum.bu geceye kadar zaman verdim bütün işlerimi halletmesin allah şahidim olsun yazcam r10.na vercem ismini host ismini bi kaç arkadaşda bana savunuyo iyi diye beyfendiyi artık giderek hakkında kötü düşünmeye başlıyorum