Türk halkı kasetleri almaya değer bulmuyorda bence bunun sebeplerinden bir tanesi kendilerinden milleti bıktırmaları olmaları.Sabah programların başlayıp akşama kadar devam eden showlar.Hülya avşar ibrahim tatlıses i annemden babamdan fazla görür hale geldim artık.Sürekli vur patlasın çal oynasın aynı şarkılar türküler vs...

Neden Türkiyede bir stad konseri verilmez.Emin olun bedava olsun gene gereken ilgiyi göremezler.(Üstelik bu kadar magazin programlarındaki reklama rağmen)

Dijital ortamda yaptıkları parçalar bedava dağıtılınca birilerinin hakkı yenmiş ve korsan oluyorda,başkasına ait parçaları izin almadan söylerken onlar başkasının hakkını yemiş olmuyorlar esinlenmişmi oluyorlar ? Mtv yi açıp hoşuna giden parçalardan esinlenip dönen video klipleri gördükten sonra birde kliplerden esinlenip clip çekip (Nazan Öncel büyük kadınmış aynen böyle söyledi açık yüreklilikle) ondan sonrada ortaya
-Farklı kendi tarzımızı yaratmaya çalışan sofistike birşeyler yapmaya çalıştık.
söylemleriyle oratada dolaşıyorlar.
Hadi korsan kalksın herkeze ağır cezalar verilsin.Kimse korsan kullanmasın.Gönülden destek verelim hepsine(Şarkıcı ve sanatçı ayırmadan)
Ama verdiğimiz paralar vergi olarak geri dönmüş olsun.
Ama sanatçı, şarkıcı dediğimiz insanlar skandal yeni aşklara yelken açmalar yunanlı sevgililer bilmemne model porche jipler olarak magazin parogramlarında seyretmeyelim.
Sorun aslında birazda bu

Not: Şarkıcı ve sanatçı bana göre farklı şeylerdir.İkisi arasındaki farklar bana göre Örnek ;
Zeki Müren = Sanatçı (Sanatçı Sanatına göre üretkendir kitlelere topluma örnek olur.
Hülya Avşar = Şarkıcı veya yorumcu veya iş kadını, felsefi derin insan Helin avşar'ın ablası(Veya annesi bilinmez) Ev kadını ,Türk gençlerine nasihat vererek gezin tozun bekaret önemli değil normal şeyler diyen bilirkişi büyük Türk düşünürü.