Öncelikle şunu söyliyim ki forumda arama yaptım ama ilgili bir kaynak bulamadığım için başlık açtım.
Burada size byethosttan bahsetmek istiyorum ben yaklaşık iki senedir tüm hostlarımı buradan alıyorum ve çok memnunum. Yalnız bu bir PHP server.
hosting olarak genel anlamda ücretsiz ve paralı (onların deyimiyle premium) olmak üzere iki tür paket var.
ücretsiz paketin içeriği şu şekilde
250 mb alan
6 gb aylık trafik
3 Mysql
5 sub-domain
bunlar genel bilgiler siz web sayfalarından daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
ücretsiz hostla birlikte ücretsiz bir sub domain alabiliyorsunuz. isminiz.byethost18.com gibi
ayrıca alanınıza reklam konmuyor. Belli bir süre sonra reklam koyabiliyorlar ama reklam koymak host adminine kalmış bir şey ben genelde "powered by byet" gibisinden yazı ve banner la bu işi hallediyorum

ücretsiz hosting de kısıtlamalar
dediğim gibi reklam koyma işinin belirli bir kesinliği yok ama ilk 45 gün yada o civarda bir sürede sitenizde kesinlikle reklam olmuyor. Isterseniz 15 $ ödeyip reklamı ömür boyu kaldırabiliyorsunuz.
diğer bir kısıtlama php nin mail fonksiyonu ücretsiz hosting de spam olayını engelemek için ücretli hale getirmişler. bu hizmeti açtırmanın ücreti 2 $ gibi küçük bir ücret.
Ücretli Premium Hosting
ben burda size yıllık 35 $ olan paketin özelliklerini yazıyorum
5gb alan
250 gb aylık trafik
20 sub-domain
20 mysql
100 e-mail
ücretsiz .com .net ve .org isim tescili.
arkadaşlar bu hzimetin yarısını bu ülkede iki katı fiyata satan firmalardan hizmet almak zorunda kalıyoruz(kalıyordum) şimdi bütün hostingimi buradan alıyorum.
elinizde domain varsa byethosttan ücretsiz bir host alıyor ve domaininizi tanımlayabiliyorsunuz. domaininizi aldığınız firmada dns lerinizi byete yönlendirmek yetiyor.yani bir domain ücretine komple hosting işinizi halledebilirsiniz.
adresi
ByetHost Free Web Hosting
açıklama son web sitemim(profilde görebilirsiniz) incelediğinizde hosting farklı olduğunu görebilirsiniz. Bunu sebebi email hosting hizmetinin byetin vermemesi idi. Bu yüzden başka bir firmadan e-mail host aldım yalnızca e-mail için kullanıyordum hosting e web sitemi açmaya karar verince ihtiyacım oldu bildiğiniz ve mecburen hostingide o firmadan aldım. diğer web çalışmalarımda byethost u kullanıyorum ve çoğu ücretsiz paket üzerine kurulu