Alexis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olmaması işime yarıyor, dil dosyamı editleyip "hakiki Türkçe" diye yayınlayanların phpBB3 ile ne işi olur. Benim aram iyi değil, iletişim formu varsa konuyu aktarabilirsiniz.
Biz phpBB3'ün yayılması ve gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz, ne kadar ciddi çalıştığımızı bug bölümümüze bakarak anlayabilirsiniz.
phpBB3 sistemini area51.phpbb.com üzerinden 2004 yılından (phpBB 2.2 M-4) beri izliyoruz, phpBB3 beta 1-3 arasını canver.net üzerinde az kişinin katılımı ile destekledik (ilgi azdı), Aralık 2006, beta 3 seviyesinde phpBB3 desteğini tamamen ayrı bir siteye taşıdık ve canver.net elit geliştiricileri olarak ağırlığı %99 olarak phpBB3 sürümüne verdik.
Aktif olduğum tüm sitelerde phpBB3 ile ilgili soru işaretlerine yanıt vermeye çalışıyoruz. RC sürüm olması kullanmak için engel değil, zaten şu aşamadan sonra ciddi değişiklikler olmayacaktır. Fazla eklenti kurmazsanız, kendimin kullandığı turbo güncelleme ile 3-10 dk içinde yeni sürüme sorunsuz terfi mümkün, sadece biraz phpBB3 sistemine tanımak yeterli.
Fark ettiğimiz bazı ciddi sayılabilecek eksiklikler hep oldu, ancak phpBB Grubu özellik taleplerine sürekli sert şekilde izin vermedi. Aynı şekilde phpBB Grubu phpBB'nin diğer sistemler ile, özellikle vbulletin ile kıyaslanmasından hiç hoşlanmaz.
phpBB Grubu "resmi site" ünvanını kimseye vermez, yegane resmi site vardır o da phpbb.com, yani hiçbir phpbb destek sitetesi "resmi site" değildir, phpbb.com un şubesi değildir. Bu yüzden yönetim, sürüm, çalışma, eklenti vb. gibi konularda phpbb.com sitesi bağımlı değiliz.
Dağınık bir yazı oldu, ama ücret ve lisans derdi olmadan açık kaynak forumun keyfine varmak isteyenleri phpBB Türkiye sitemize bekliyoruz.
hatırlarsan sana seo ile ilgili bi pm atmıştım,sen de phpbb3 ise yaparız demiştin.site ***** oldugu için ramazan dolayısıyla kapattım,ramazandan sonra açıcam tekrar.onda phpbb ile ilgili konularınızı daha yakından takibe alıcam ve en azından phpbb3 e geçmeye çalışacam sitede kurulu olan eklentilerden yana sorun çıkacaktır herhalde çünkü orada dahi 20-25 mod yüklü.phpbb3 e geçersek onlar gider,phpbb3 ü henüz incelemedigim için aklımdakileri belirteyim dedim sadece.belki bunlar sorun olmaz yada kolayca halledilir.artık onuda ramazandan sonra görecez