yolcu_34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden lisanslı kullananlar aptal onu anlamadım lisanslıysa sana faydası var benimki lisanssızsa ki lisanslı bana zararı var bu konuyu açmışınız ama maksat muhabbet olsun diye açmışınız yoksa bi cacık olmucanı sizde biliyosunuz. bence sizlerin sanki kafaları basmıyo bu işlere gibime geldi yada ticaretten anlamıyosunuz.bizim millet neden geri neden kafası çalışmıyo ticarete bu yüzden milletin başkalırının açıgını ayıbını aramakla meşgul oldugundan dolayı.bizde taraftarı diliz illegalligin ama zamanı gelince illaki alcaklardır lisansları yoksa okdar emeklerinin boşa gitceni kendileride biliyo.yoksa sizlerin kafası vbulletin gibi dev bi şirketten dahamı çok çalışıyo yada sizler onlardan dahamı üstün ticaret yapıyosunuz adamlar okadar salakmıda kimler nerde lisanssız kullanıyo bilmiyo adamlar neden seslerini çıkartıp pat diye kapatmıyo yeni açılanları.adamlar iyi biliyo ticareti kaz gelecek yerden tavugu esirgemiyolar.ama sizler tavugu bırak yumurtasını bile göstermessiniz.böle yerimizde sayarız bizde bu çekememezlik fesatçılk ticaret anlayışsızlıgı bilgisizligi oldugu sürece.sayılacak çok şey var bazı arkadaşlar yayınlamayın olsun bitsin diyo lisanssız vbulletinleri evet madem lisanssız yayınlamayın hemde lisaslı kullananlar aptallıkdan kurtulur bakalım ne kadar samimisiniz bu davanızdan okadar kabullenemiyosanız haksızlıgı yayınlamayacaksınız ozaman lisanssızları ozaman toplanıp pişti oynarsınız okey çevirirsiniz petenkleri kapatır gidersiniz parayıda yayınlayanlar götürür sizlerde şikayet etmeye devam edersiniz vbulletinde halinize güler buradada komik duruma düşürsiniz şu anda yaptıgınız gibi. haydi selametle kolay gele sizlere
peki sadece şunu soruyorum sana, neden mybb smf phpbb gibi ücretsiz (herkes ayağını yorganına göre uzatsın) yazılımlar varken lisanslı bir script illegal olarak kullanılıyor?

sizin gibiler demişsin, bizim gibiler vbulletin önünde Türkiye'nin adını iyileştirmeye çalışıyor, sizin yüzünüzden Türkiye'ye özel bir vbulletin destek sitesi yok!

senin neyini çekemiycem merak ediyorum rakip olduğumuz bir taraf yok, ben forumumda reklam yayınlamam gir bak siteme bir adsense,reklamstore,ringofon bile yok, ben bloglarımdan kazanırım parayı.

konuyu ben açmadım fakat açan arkadaşa çok teşekkür ederim, konu açıldığı gün 3 site şikayet ettim ve şuan 3'ü de kapalı, demekki bi cacık olabiliyormuş, az duyarlı olun.ticaret anlayışı yok demişsin, nette ticaret nedir biliyorsan vbulletin'le başlamazsın işe.

olayı kişiselleştirme, konu burda lisanssız vbulletin kullananları engellemek sonuna kadar da arkasındayım bu konunun. her zaman diyorum benimle derdi olan pm atsın.

vbulletin çok akıllı bir şirket vbdestabe açıklamış zaten. emeğe saygı nedir öğren gel, ondan sonra gelip buraya cevap yaz, ben senin haklı bir yanını göremedim bu konuda.