cikcik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mircse.com için yapmış olduğum tamayı çalmışsın. se yazısını silmeye çalışmışsın iz kalmış hazır çalmışken onuda bir düzelti ver hadi ben logoyu netten bulup düzenledim pek bişeye benzemesede bi tema oluşturup renklerdim öylesine bir şey yaptım. tamam çaldın çaldın. insan bari yazı tipini ve renklerini değiştirir. siz böle yaptıkça insanın bişeyler tasarlayısıda gelmiyo elimdeki tasarımmlarımı nete çıkarmaya bile korkar oldum artık sizin gibiler yüzünden . çalma işini bırkın artık bu şekilde hiç ten öteye varamazsınız. insanların saatlerce emeklerine yazık eger temayı istersen PSD dosyasınıda vereyim photoshopta düzeltirsin. site için kısa sürede uğraşmış olsam o site üzerinde hakkım var ve çaldığın için bu hakkı sana ve diğer tasarımlarını çalanlara hakkımı haram ediyorum. elbet birgün bunun ahı çıkar. yanınıza kar kalacağını sanmayın. tasarımlarımı sizin gibiler yüzünden korumaya almaktan sağına soluna çalınmasında diye yazılar yazmaktan bıktım artık bırakım milletide işni yapsınlar. saçma sapan bir taarımı bile çalabiliyorsunuzya helal olsun size. alkışlıyorum sizi. devam edin.
Şuan ismini vermek istemiyorum üzerinde grafik çalışması yaptığım bi mirc sitesi var. yakında o tasarımda mIRCSe tasarımı gibi dağılıcak o yüzden fazla yük vermedim siteye basit bişe yaptım.