Sonuçta söylediğim gibi; 200-300 hitli bir sitenin bannerımın taklitini yapması pek de ipleyeceğim bir mevzu değil. Ama hep takit edip hem de "orjinal" denirse işte o zaman "dur" derim.
şimdi burda sabaha kadar bu konuyu tartışırız sebebi , hala bannerın kendinize ait vea sizden kopyalanmış bir baner olduğunu savunmanız , bakın dediğim gibi bir rus sitesinden aldım ve editledim sitemin orjinal bannerı dememdeki sebep bundan başka banner kullanmıyorum ve editlemede bannerı baştan yarattım çok fazla vaktimi almıştı bu yüzden orjinal gibi bir kelime kullandım ... Aynı bannerın bahsettiğiniz sitede olduğunuda bana gelen mailde gördüm... Birçok kişi taklit çalışmalar veya benzer çalışmalar yapar ; büyük sitelerin scriptleri veya içerikleri gibi ... ben bu çalışmayı yaptıktan sonra haberim olduğu için kullanmaya devam ettim öncesinde haberim olsaydı emin olun kullanmazdım... Editleme yaparak bu benim çalışmam demem ama bu bannerın üzerinde çok uğraşmıştım sonucta belli bir zaman ve emek harcadığım için bana ait bir tasarım olmuyormu ?