BaRCeLoNa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet daha önce bana bi mail geldi sanırım sizdiniz ,
Hayır, ben değildim. eğer "bu bannerı ben tasarladım" demeseydiniz de tutup cevap verecek değildim. sonuçta bu tip bir olayla ilk kez karşılaşmıyorum, 200-300 hitli bir sitenin bannerımı kopyalamasıyla da uğraşacak değilim.
bu banner ı yabancı kaynaklı bir siteden editledim kesinlikle lafmacun adındaki siteden alıntı veya çalıntı değildir
Bu sizi haklı kılmaz. Eğer "Türkçe"m beni yanıltmıyorsa siz yukarıda "orjinal bir çalışma" diyorsunuz. Orjinal bir şey nasıl başka bir şeyden taklit olabilir? O zaman öyle bir not düşseydiniz, biz de ona göre yazsaydık.
, zaten incelerseniz eğer 2 banner arasındaki aynı olan 2 farkı görürsünüz balonlar aynı ve sondaki geçiş aynı ...
Ben iki banner arasında fark görmüyorum yapı açısından. Ama kalite ve renk uyumluluğu açısından bir fark var elbette. Bunun sebebi de birinin orjinal, diğerinin "taklit" olması.
bu banner bir kopyadır evet ama sonucta sizden değil üzerinde rusça yazılar olan bir siteden alınmıştır ... Konuşurken herkez haklıdır ama bu hakkı üslup biçiminizle değil konuşmanızla gösterirsiniz ...
Bu bannerın kopya olduğunu kabul ettiğinize göre ilk mesajda söylediğiniz "orjinal bir çalışma" sözünüzü de yalanlamış oluyorsunuz.
Üslubumun da sert olduğu kanısında değilim. Küfretmedim, hakaret etmedim; sadece "orjinal" demeyin dedim, hala daha da aynı fikirdeyim.
Sonuçta söylediğim gibi; 200-300 hitli bir sitenin bannerımın taklitini yapması pek de ipleyeceğim bir mevzu değil. Ama hep takit edip hem de "orjinal" denirse işte o zaman "dur" derim.

Ne diyeyim; taklitler aslını yaşatır.