khaen adlı üyeden alıntı:
Bence microsoft birsey yapamaz. Cunku microsoft zaten kendi urununun domainlerine sahip durumda, yani aldigin domain microsoft.com , msn.com gibi onlarin direk urun yada kurum adi olsaydi olabilirdi..
msncenter, msncenter.com ile msnAbdullah.com ayni bence, icinde msn kelimesi gecmesi, onun yasal sahibi olma hakkini dogurmaz/dogurmamali (cunku az ønce søyledigim gibi msn.com vs zaten onlarin,sirket/urun domainlerini kaptirmis yada kapmis durumda deilsin).. Dava acsalar bile yillarca surer kanisindayim..
Tabi bu benim fikrim
tabi o senin fikrin ama unutmamak lazım ki google....com info biz gibi onlarca domain kapatıldı. Google dan uyarı maili geldi. her türlü google geçen domaini büyük risk taşıyor. piyasada isen zaten bunu bilmen lazım. benim görüşüme göre de msn ile ilgili domainlerde aynı şekilde. microsoft un görmediği domainler kapatılmamış olabilir. ama bence bunu görür gibi geliyor + yabancıların böyle bir domaine açık artırmaya girmemelerinin sebebi de budur.

ayrıca böyle bir olayda dava yıllarca sürebilir ama önemli olan davanın ne kadar sürdüğü değil. microsoft registrar a bilgileri verdiği anda domain kapatılır. onun için dava ile uğraşamazsınız. uğraşmak isteseniz bile ne yapabileceksiniz karşınızda microsoft var. ve tamamen haklı adamlar.

mesela benim firmamın adı da xxx olsa xxxcenter.com gibi bir domaine ben ilk başta karışmam. ama popüler olursa direk el koydurtmaya çalışırım.

bence şu an yapılması gereken en iyi şey yabancı forumlarda satmaya çalışmak.