Bir Bilgisayar programcısıyım demek için 2 yıl, mühendis demek için 4 yıl okuyacaksam hiç okumayım. Ne Mühendislik okuyanlar varda html bilmez ne lise mezunları vardır ki aldıkları sertifikalar ile yaptıkları projeler ile geliştirdikleri sistemler ile kendisini eğitmesiyle saten o mühendis sıfatını çoktan kazanmış olur, he resmi olarak mı hayır ama sonuçta mühendisten daha fazla bilgisi olabilir, yada başka bir bölüm okumuştur ama IT sektöründe çalışmaktadır bu işi gerçekten hakkını vererek yapmaktadır.
Bende liseyi bu sene bitirdim sınıfı zar zor geçtik hatta sınıfları zar zor geçtik aşırı tembel bir öğrenciydim okula defter götürmeye üşenirdim götürdüğüm okulda kalırdı. Hiç birşey çalışmam tüm lise hayatım bilgisayar başında geçmişti sınavsız geçiş hakkım vardı bu sene giremedim. Bilgisayar Programcılığı okudum fakat okulda ben hiç birşey öğrenmedim üstüne ben gösterdim galiba

Ben şimdi gidipte 1 yıl sınava hazırlanıp ya kazanırım ya kazanmazsam diye düşünceye kapılmak istemem beni sıkar ya kazanmazsam seneye tekrar olmadı seneye tekrar bu hayat bu kadar kolaymı tüm senemi saçma sapan hayatımı belirleyecek bir 2 saat için harcayayım.
Lise mezunuyum ve memnunum ne mi yapacam belki gidip özel bir yazılım eğitimi alır sertifikasyon sınavların girer işe başlarım askerliği erteletmek ve askerliğin kısalması için bir açık öğretim ve 2 yıllık okumaya çalışırım.
Ama öyle tüm senemei kazanacam diye harcamam boş zamanlarımda çalışırı barajı geçeceğime emin olana kadar sonra girer açık öğretim ve yüksek okula askerliği erteletir işime devam ederim.
Sonuçta kendini geliştirmeyen bir insan değil 4 yıl 14 yıl o eğitimi alsa kendini geliştirmediği sürece o aldığı mühendis sıfatı ve aldığı diplama sadece bir köşede durur ve bir halta yaramaz. Üstüne millet dalga geçer o kadar yıl boşuna mı okudun diye
bu yazinin bir ss cek.belki forum falan kapanir bu konu kalmaz.5 sene sonra oku.;
5 sene sonra eger;
hala ayni fikirdeysen helal olsun derim.Belkide forumun en zeki insanisin derim.
pismansan yazdiklrindan salaksin derim.!!!
Genelde okumak kotu diye neden tembel insanlar diyor.neden universteye gidemeyen insanlar okulu kotuluyor.(sozum meclis bahcesine)