Merhabalar,
Mail icerigi tam olarak o sekilde degil sizin orada site isminizi de belirttik ve kayit olurken vermis oldugunuz sitede herhangi bir banner icerigi gorulmemistir.Bize login sayfasindan sonra diye belirtmis olsaydiniz kayit yaparak icerideki sayfalarida incelerdik. Biz yardimci olmak amaciyla zaten size tekrar o sekilde mail donduk. Bannerlari sitenizde yayinlamak veya kaldirmak sizin tercihiniz. Biz bu karariniza ancak saygı duyabiliriz.
Saygılarımızla,
Devortak
merhaba;
site adresimi burda lanse etmek istemedim reklam vs olmasın die o nedenle attığınız mesajın içeriği tam olarak bu değil ama attığınız bir diğer mail i c/p yapıp koydum sonuçta bunuda siz attınız , ki diğer mail ve bunun arasında ben bir fark göremedim buyrun diğer mailin içeriği ;
Bizde kayitli olan adresiniz www.siteadım.com sitenizde Devortak satis ortakligina ait herhangi bir banner veya banner kodu bulunamamistir. Lutfen sitenize kodlari yerlestirdikten sonra bizimle irtibata geciniz. Bu sekilde sorununuz icin cozum bulunabilir ve tarafiniza bilgi verilebilir.
Madem login arkası sayfa demediğimden dolayı girip incelememişsiniz o halde bir flash baneri şuanda login arkası ana sayfamda tutacağım girip incelerseniz en azından kendi probleminizi çözmüş olursunuz bu konuda yardımım dokunmuş olursa ne mutlu bana zira flash banerlerde sorun yaşadığını belirten bir kaç kişi daha var benim için olmasada onlar kullanacaksa bari onların sorunu çözülmüş olsun.
Esen kalın.