Öncelikle arkadaşlar lise öğrencisi olupda gerçekden başarılı olanlarda vardır neden webmaster adayları yazdın diye eleştirmeyin.
VE YAZIMI LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUN.
Burda sizlere bi abi edasında nasihat verecek değilim.
Arkadaşca yaşadıklarımı size anlatacağım,buradan bir iki arkadaş etkilense bile yeter sanırım benim için.
Ben internet ile orta okul son yıllarında showtv nin manken galerisi ve
nefesnefese.com (şuan oyun sitesi olmuş o ayrı

)sitesi ile başladım 98-99 senesi idi.
Liseye başladığımda web işlerine girdim.
Web işleri ilk olarak hemen hemen herkes gibi forumlar ile başladı.
O zamanlar forumlara konu açmak mesajlar yazmak sanki geleceğin temellerini atmak gibi gelir insana.Rütbelr almak hele birde admin sizi moderator yaptıysa,deme keyfine.
Okul ve dersler hak getire.
Ailenin o kadar baskına karşın okuldan gelip üstümü çıkarmadan forumlara girer zaman öldürürdük.
ders çalıştığımı hatırlamıyorum o ipne forumlar yüzünden.
İnsanın gerçekden dönem noktası..
Sizler eğer bu ve benzer durumlarda
interneti elinizin tersi ile itmesini bilirseniz.sadece gerektiğinde günde yarım saat belki bir saat girmesini bilip, girme nedeninizinde dersleriniz olduğunu varsayarsak sorununuz yok demektir.
Ben hayatımla oynadım.
Hocalarım gerçekden çok zeki olduğumu söylerdi.
Ama dikkat edin zeki olmak derslere bakmadan hergününü internet ile geçirerek bi yerlere geleceğiniz anlamına gelmiyor.
Lisede ilk senem hazırlık olarak geçti ve 9. sınıfda tekrar yaptı o zeki çocuk sırf internet yüzünden.
lise ikinci sınıfda işleri o kadar ilerletmiştimki okuldan kaçıp internet kafelerde forumlar kurduğumu hatırlıyorum.
Arkadaşlarınıda yanına alarak şöyle gerile gerile hava atarak artık getirisi ne olacaksa.
ve ikinci sınıfda olanlar oldu devamsızlıkdan tekrar ve 2. tekrar olduğu için tastikname.
sonrasında bir senemde boşa geçip açık öğretime kaydoldum ama ne fayda. Birkere eldeki imkanları geri çevirmiştik.Zarzor liseyi yırta yırta açıkdan bitirdik.
Bu arada programlama kursları ve dersleri ile mesleğimi edindim.
Mutlumuyum. Hayır değilim.
Php ile Asp.net ile projeler geliştirebiliyorum ama
faydası yok.Paza kazanmak herşey değil.
Okulumu bitirip Mühendis olarak yapsaydım işimi çok daha farklı olacaktı belki.
İnsan hep bunun ezikliğini yaşıyor yaşamak zorundada.
Sınıfda kaldığım seneye kadar tüm dersleri 4/4 lük olan ben kaldığımda hala hiçbirşeyin farkında değildim.Müpdelası oluyor insan farketmiyor.
Şuan geldiğim durum
yine açıkdan 2 senelik üniversite okuyorum sözde ve bu sene tecilimde sorunlar çıktı.
Belkide bu sorunlar çözülmeyip askere gidicem.
kendime kızıyorum o kadar şey biliyorum o kadar bilgim var ama askere er olarak gidicem.
ve askerden sonra eğitimime devam edeceğimi zannetmiyorum hayatla boğuşmakdan zaman kalmayacaktır.
DEMEK İSTEDİĞİM ARKADAŞLARIM ŞUAN BULUNDUĞUNUZ BU PLATFORM BİR MAKİNA ÜZERİNDE BULUNAN SAÇMA KODLARDAN OLUŞAN BİR YER.HİÇBİR ÖZELLİĞİ YOK SİZLER İÇİN ŞUAN.OLMAMALI.GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN.
PİŞMANLIK GERÇEKDEN ÇOK KÖTÜ BİRŞEY.