Cagi: Amin inşallah, teşekkür ederim. O sayfayı hazırladım. Yeni halinde sitenin ne işe yaradığı da yazıyor..
bildir.net - bilmeyen kalmasın! - Froker, M3RT, ****** : Logo için google'da web 2 logo creator diye arama yaptım. Daha sonra
Web2.0 Logo Creator by Alex P sitesinden oluşturdum. Sitenin tasarımını, haliyle logosunu da zamanla ayarlamak istiyorum. Şu anda öncelikle sistemin düzgün çalışması için uğraş veriyorum. Görüşleriniz için teşekkürler.
linksis, webmasterevi, yenibirweb, Sklas: teşekkürler
CYBEЯAY: Malesef internette bu şekilde türkçe olarak yığınla site yok, bir elin parmakları kadar az. oyyla.com, linkibol.com ve limk.com var. Hiçbiri beni tatmin etmediği için bu siteyi açtım. Haberleri kendim ekledim

Logo şablon ile yapıldı, renk tonu ise standart renk tonu henüz müdahale edilmedi. Görüşlerin için teşekkürler
Gangstamonu: Ne hatası veriyor?
karacoder: Site Pligg üzerine kurulu, bu sitede yazıyor zaten. Fakat herşeyinin hazır olduğu pek doğru değil. Çünkü bu scriptin kullanabileceğim bir dil dosyası yoktu, yaklaşık 500 satır dil dosyasını türkçeleştirdim. Daha sonra scriptte birçok hata tespit edip onları düzelttim, halende düzeltmeye çalışıyorum. Scripti türkçeleştirdikten sonra linklerin ingilizce kalmaması gerektiğini düşünerek onları da türkçeye çevirdim. Tüm bunları yaparken kodların birçok yerine müdahale etmek durumunda kaldım. Görüşlerini paylaştığın için teşekkürler.
rkalkan: Üyelik bölümü ilginç bir şekilde hata veriyor, sağdaki alanda bulunan kısımdan üye olunabiliyor şu anda, diğer problemi de çözmeye çalışıyorum.. En kötü ihtimalle sağdaki kodları o alana da taşıyacağım.
neo: Hakkında bölümünü yeni hazırladım. Burayada yazayım;
"Beğendiğiniz bir yazıyı, siteyi veya haberi bildiriyorsunuz, daha sonra bildiriminiz bekleyenler kısmında görünüyor. Diğer kullanıcılar tarafından bildiriminiz beğenilip oylanırsa anasayfaya alınıyor. Sadece tanıtım yapmak amacı ile gönderilen siteler silinecektir. Burada ki amacımız farklı içerikleri kullanıcıya hızlı bir biçimde sunabilmek. "
muratmoon: bu konu da derin tartışmalar dönüyor