SaTuRN adlı üyeden alıntı:
hile ile ile nereye kadar. kimseye yapmayın diyemeyiz ama doğru düzgün sponsor bulamıyoruz.. hangi konuya baksam sonunda "Türkiyeden tıklamaları saymıyolar" yada "Türkiyeyi banladılar" gibi bişey görüyorum Ne yapalım demekki biz buyuz..
Hile mile yapmıyorum yapmamda. Küçük göz oynamaları yaparım ama ''hile'' girecek birşey yapmam.

Domainspa belki bugün benim yüzümden Türkiye'yi banladı ama hile yaptığım için değil. Aşırı Türk hit yolladım adamlara zaten atılma nedenimdede aşırı Türk hitten atıldığımı söylüyor. Herkesin 2 ayda aldığı parayı ben Türk hitle 1 günde alıyordum. Eee Türk hitide pek fazla işe yaramadığından attı beni vede Türkiye'yi banladı. Bakın İyinet'te biri ne söylemiş.

Alıntı
yaklaşık 1 yıldır kullanıyordum domainspa'yı.
1000 $ üzeri aylık ödeme aldığım oldu. sahibini de tanıyorum ayıptır söylemesi iyi diyalogumuz var
Bu kararı alacaklarını aylar öncesinden söylemişti. mayıs ayına denk getirdiler.
üzücü tabi ( kullananlar için ) ama kendi adlarına haklılar tabi. işe yaramayan trafik için yatırım yapmaları anlamsızdı.

şimdiye kadar sağladıkları için teşekkürler diyelim bari..
http://forum.iyinet.com/showpost.php...86&postcount=2

Lan olm fati hep senin yüzünden Msnde kime bildiğin/kullandığın sponsor varmı desem adam bana etme eyleme ekmeğimizle oynama diyor. Milletle msnde konuşmaya korkuyorum yav