Siteniz daha önce sandbox yemişse google o siteyi sevmiyor , aynı şey benimde basıma geldi ve halen yaşıyorum o sorunu ama bi çözüm de olalabileceğini düşünmüyorum.
Ne kadar kasarsan kas nafile.
Bide o diğer bahsettiğin oyun sitesi yeni bir site olsa gerek, çünkü ilk zamanlar google sevimli davranıyor yeni sitelere
dediğiniz doğrdur sohbet sitesi sand. çikali 2 aydan fazla oldu ama Sonuçta 1,5-2 yılllık site. yeni site değilki sevmesin bi geçmişi var + eskı tasarimdan tamamen değiştirdim genel portal gibi bişe kurdum 15k index yaptirdim google de ama yine sohbet kelimesi ana kelimem olduğu için onda kasiyorum ama yükselmiyo
oyun siteside 8-9 ayLik bir Site onunda tasarimini yeniledim

anllamadim gitti
Youtube : kelimesinde istediğim yere çikarken Bile bukadar uğraşmadim..
arz talep kanunu ve önce gelen kapar kanunları google içinde geçerlidir.
Bir kelimeye çok talep varsa yani kritik bir kelime ise sıralaması çok zor oynar. Adam yıllar önce açmışsa sitesini sen bugun gelip öyle link degişerek adamı tahtından indirtmene izin vermiyor google.
sohbet kelimesi türkiyede aranan en popüler Top10 kelimeden biridir.
sadece sohbet kelimesinde birinci olsanız kafadan 80k hitiniz var demektir.
Sohbet sitelerinin sıralaması tabiri caiz ise bir arpa boyu oynar Senede.
Bu tarz kelime kelime tartışmaları dış dünyadada çok tartışılıyor. örnegin "hosting" kelimesinin sıralaması gıdım oynamıyor. ilk sırada çıkan siteler onbinlerce dolar ciro yaparken alt sayfada çıkan siteler sinek avlıyor.
dediğini anladmim.
ama 2 GünLük site "sohbet" kelimesinde 3 sayfaya kadar çikiyo 1,5-2 yıllık site niye çıkmasin + eminimki aynı derecede ilgilenmişizdir. sorun bendemi google demi anlamadim gitti
bende Olsa bazi istediğim kelimlerde istediğim siteyi çıkarta biliyosam bunu niye çıkartamadim..
sorun google de ise 2 günlük site nasil oraya gelirde benimki gelmez .
Mantığım almiyo.
Sand'a Girdik diye üvey Evlat müamelesimi görücez