Şöyle söyleyim ;
Listelerine göz atma fırsatım oldu 20Hz hızında falandı ama anlık bir olay 1-2 tane firma olmayan isim gözüme çarptı. Ayrıca denetleme memuru ile ettiğimiz sohbette "siz firmasınız kimin bu işi vergisiz yaptığını elbet bizden daha iyi biliyosunuzdur, biz piyasaya o kadar hakim değiliz daha yeni öğreniyoruz domain nedir hosting nedir nasıl alınır satılır. Firmaları da çok iyi tanımıyoruz. Eğer firma olmadan bu işi yapanlar var ise bildirirseniz ivedi olarak ilgileniriz" şeklinde bir cümle kurmuşlardı..
Birde banka hesaplarına göz atıyorlar 1230602 hesabı benim şahsım adına İşbankta annem babam abimde para yolluyor o hesaba, incelerken içerisinde özellikle Şirketlerden gelen paraları ve içerisinde host domain, hizmet bedeli gibi ibareler bulunan ödemeleri seçtiler diğerleri için ise inandırıcı açıklaman olmalı. örneğin arkadaşımdan farklı bir iş icin aldığım ödeme icin bile fatura kesicem ve artık o hesabımı kişisel olarak kullanmayı dusunmuyorum.
Sonucta hizmet bedelini havale edenlerde ellerindeki belgede şu şu iş icin yazmasını tercih ederler ve firma olmayan şahıslara havale yaparkende mutlaka bu şekilde ibareler bulunan havaleler yapılmıştır.