Bugün Google WebMaster Tools a siteyi ekledim ve ibdex sayfamın Erişilemeyen URL ler bölümünde olduğunu gördüm,tabi bunun yanında erişilemeyen dediği 41 link var ama hepsine tıkladığımda ie ile erişebiliyorum.hata olarak "500 (Dahili sunucu hatası) " gösteryor Google.
Bu hatanın kodlamadan mı yoksa sunucudan mı kaynaklandığını ise bilmiyorum.Windows sunucu kullanıyorum.Servis Pack leri ile ilgili bişiler olabilir mi ? Pleskten site önizlemesinden felan bakıyorum site hiç bir şekilde hataya düşmüyor ama google amca ve yahoo teyze bir türlü uğramıyor index sayfasına , hatta olan indexleri bile sildi.
Bugün deneme olarak Google Web Mastera SiteMap ekledim , index sayfasına da tanıtarak bu iç Sunucu Hatasını artık göstermiyor.Sadece SiteMap ebaakrak index alsın istemem Google , mutlaka anasayfayı tarayıp ordanda kelimeler alması lazım.
Bu konuda bilgisi olan ve yorumu olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.gözle görülmeyen bir hatayı nasıl bulacaz Yahoo ve Google de 1.sırada iken şu an görünmemek çok kötü bir duygu uykularım kaçıyor valla
Amcayı teyzeyi bırakta, htaccesin, robots.txt bunlara bi bak bakalım
adresi pm atarmısın