"bana uyarı yapmak zorunda değillermi.. ben nerden bileyim X programının yanında C.RACK verilmesinin yanlış olduğunu..."
X programı paralıysa ve lisanslıysa, bunun yanında lisans kurallarına aykırı dosya verilmesi ne derece doğru olabilir ki?
Uyarı konusunda etik olarak yapmalılar. Ancak adamların belki de 10$ * 100= 1000$ zararı sırf sizin sitenizden indirilenlerden oldu. Bir de onların dağıttığını düşünürsek maddi zarar çok büyük düşünülebilir. Yani uyarı direk dava açtık diye de gelebilir.
Crack sizin sunucunuzda olmadığı sürece suçunuzun hafifleyeceğine şüphe yok. Ancak yine de yayınlamanın suç olduğu ve güçlü bir firmanın güçlü bir avukatının kelime oyunlarını güzelce alt edebileceği de su götürmez
Bir de tek ben değilim demek bu soruna hiç de gerçekçi bir yaklaşım değil. Gasp yapıp da diğer arkadaşlar yakalanmadı niye ben ceza çekiyorum demek gibi birşey.
Kısacası eğer gerçek bir şirketten uyarı aldıysanız onlara kafa tutmaya çalışmak pek akıllıca değil gibi
Baba Naptın

.. İdam Cezamı Verdin.. Sunucumda Dosya Yok Tabii ki.. Yaptığımda Savunulur Yanı Olan Bişey Değil.. Ama kat Kat Büyük Siteler Bunu Rahatça Verebiliyorken neden çok daha ufak sitelere zarar geliyor...
neyse zaten uyarı yapan firmanın dediklerini kaldırdım.. uyarı geldikçe kaldırırım..
Biyerden Duydum..
Linkleri TIKLANABİLİR yapmayla Sadece Yazı Olarak Vermenin Farkı Varmış Öyle mi?