bakın tek yapmanız gereken yedeklerimi aldım diye bana ulaşmaktı
ana domainin değiştirmek için siparişi komple silmek gerekiyor, ben siz yedeklerinizi bunu almadan yapsam bu seferde hesaplı hosting yedeklerimi sildi diye konu açardınız.
Kendimizi aklamak gibi bir niyetimiz yok, bizim ne kadar ilgili olduğumuz herkez bilir. Bizim tek yaptığımız iş hosting. Başka bir işimiz yok müşteriler ile ilgilenmeyeceğizde ne yapacağız?
Ben bana ulaşamadığınız sölemiyorum, ben benim sizden maddelar halinde sıraladığım şeyi uygulamadığınızı sölüyorum.
Bunlara rağmen ben iki siparişinizide silmeden açmış bulunmaktayım hala 2 tane siparişinizde çalışıyor eskisi ve yenisi.
Açılma tarihi birisinin 30u birisinin 2si
Ayrıca gerek duyarsanız aramızda geçen ticket konuşmasınıda burada, buyrun.
http://img116.imageshack.us/img116/9763/haxan23hw5.jpg
Yukarıdaki resimde görülüyorki ticketımıza cevap vermemişsiniz, telefonla kontak kurulamamış. Bunlara rağmen iki paketinizde açılmış öbürü sadece silinmeyi bekliyor. Onuda yedeklerinizi alınca yapıcaz allah kısmet ederse 15 gün beklemmişsiniz sizin tabirinizle bizde bir 15 gün bekleyelim o zaman inşallah 15 gün sonra paket kapandığında yedeklerim diye konu açmassınız.
Talebinizi gerçekleştirmişiz iki paketinizi açık tutmuşuz sizden cevap alamadık diye. Bizim iyi niyetimize bakın. Birde burada sizin cıkıpta hiç bir şey yapmadınız demeniz. Hiçbir anlam veremedim.
dip not: resimdeki ödendilerden sadece 1 tanesi ödenmiştir ötekisi elle ödendi yapılmıştır. paketi açılsın kullansın diye.