haxan1711@
Bana hiç bir zaman geri dönüş yapmadınız ve üye olurken bildirdiğiniz telefon numarası yanlış/eksik/kapalı.
Size geri dönüş yaptım ticket sisteminden derdimi anlattım herhangi bir değişiklik olmadı.Canlı destek biriminizde hasan adlı arakdaşa 4 kere derdimi anlattım kendisi 2 gün önce ilgileneceğini en kısa zamanda bana bir mail geleceğini ve bu mailden sonra hesbaımın yeni domain ile kaydolacağını belirtmesine ve üzerinden 2 gün geçmesine rağmen maalesef mail gelmedi..
Evet doğru diyosunuz telefon numaram eksik nasıl eksik
544339XXXX başında 0(sıfır) rakamı yok !Ayrıca telefonum 24 saat açık ki kapalı dahi olsa ve siz çaldırmış olupta ulaşamamış olsanız vodafone arayan kişilerin nosrunu msj ile iletiyor... Yalan bilgi veriyorsunuz telefon bilgim kayıt olurken bu şekildeydi..Bilgilerimi güncelle'ye tıkladığımda da açılan sayfa tel numaram yazıyordu !
Canlı destek ekibinizdeki arkadaşların herbirine olayı 3 kere anlatmış olmakla ve ticket sistemi ile mail göndererek ben hala size ulaşamamış oluyorsam diycek lafım yok.13 gün geçti el insaf.....