iyi de

biraz mantıklı düşün,
üye olurken gönderince de sonuçta şahıs gönderiyor, üye olmadan gönderince de şahıs gönderiyor.
bir de arkadaşlar sistemi kullanmadan peşin hükümde bulunmayın. Netlog daki sistemden tek farkı insanların kendi istekleri doğrultusunda tıklamaları. Netlog da ise, üyelik şartıymış gibi kullanıyor. o yüzden senin dediğine göre netlog daha çok spama dayalı oluyor.
ayrıca güvenlik konusuna gelince, bu siteye üye olan 30'a yakın arkadaş kullanıyor bunların dışında 4 tane ücretli olarak kurduğum ve 1 tane de 15000 tekile sahip olan sitemde var. 1 yıldır kendi sitelerim de kullanıyorum. tek sorun yaşamadım. zaten ilk yazımda dediğim gibi, tamamen hotmail üzerinden işleyen bir sistem. sunucu da bilgi tutulmuyor.
ha, istese alınmaz mı?
alınır. azcık php bileniniz varsa forumdan veriyi çekerken bir yere depolattırırım. ama yapmam, sonuçta Türkiye'nin saygın bir kuruluşunda çalışıyorum. ismime leke getirtmem

bugüne kadar benden birşey satın alan arkadaşlarda bu tip konular da ne kadar dikkatli olduğumu bilirler. Ayrıca benim böyle bir amacım olsa, siteye telefon numarasından, adresime kadar bilgilerimi vermem