Evet arkadaşlar geldim eve. Doktor gece kalmama gerek olmadığını söyleyip erken taburcu etti. Ameliyat kolay geçti fakat beni uyuşturmakta her zamanki gibi sorun yaşadılar (sünnette de standardı 3 olan iğneden 6 tane yiyip anca uyuşmuştum). Adamlar 3 tane elimin üzerinden, 3 tane de kuyruk sokumundan uyuşturucu yaptılar fakat şuurum hala yerinde olmasının yanında acıyı da hissediyordum. Sonra doktor uyardı bu adam uyuşmadı diye. Anestezi uzmanı "fil dozu verdim hocam" dedi

Sonra 1 tane daha yedim elden. Toplamda 7 uyuşturucu iğne ile uyuştum fakat tüm ameliyat boyunca şuurum açıktı. Hatta sürekli sohbet ettik birşeyler konuştuk ameliyat sırasında. Ameliyat bittikten sonra bile beni odama getirirlerken adamla sohbet ediyormuşuz (ben hatırlamıyorum kafa artık o zamana bayağı iyi olmuş sanırım, adama neler dedim onu merak ediyorum

). Kısacası atlattık geçti. Bundan sonra sadece pansuman derdi kaldı. Otururken biraz problem yaşıyorum fakat yürüme ve yatma fonksiyonlarında pek sorun yok. 3-5 güne onlar da normale döner umuyorum. Herkese tekrar teşekkürler (: