Selamlar arkadaşlar
Bende kesinlikle alırım, hatta izmirde seninle tanışmak isterim.
Kitabının pazarlanması ile ilgili değişik fikirlerimde var belki buluşur bu konuları konuşuruz.

NOT: Bu ara bu konulara merak saldım, çılgınlar gibi döküman okuyorum, öğrenmeye çalışıyorum. Forumlar da genel olarak izlenimim;birisi bilgisi ile para kazanmaya kalktığında, herkez olumsuz bir tutum sergiliyor. Bence bu çok yanlış. "Bilgi paylaştıkça çoğalır" ile "bilgi ve deneyimlerini pazarlayan kişi" zıt kutuplarda düşünülmemeli. Bence buda bilgiyi paylaşmanın bir yoludur. Böyle girişimleri birlik olup desteklememiz gerekiyor. Çünkü gerçekten de bu tarz kitaplarla çok kısa kestirme yoldan bilgi edinmiş oluyoruz. Yani zaman ve emek açısından çok ciddi kaarımız oluyor. Eğer bu girişimcileri 5 10 YTL ile bile olsa desteklersek, yenileri daha güzelleri, daha faydalıları çıkacaktır.
Aksi taktirde ayda 20.000 dolar adsense den kazanan biri, asla böyle bir döküman yazıp bilgisini paylaşmak istemez gibime geliyor. Verilen 5 10 YTL ürünü hazırlayan için paradan öte bir değerlilik ve haz kaynağıdır.

Benim düşüncelerim bu şekilde arkadaşlar.
Arkadaş ben kitabımı 100 YTL den satacam derse gene alırım ama 5 kişi ortak almaya çalışırım 20 YTL den satacak derse direk alırım. Sonuç olarak alırım