NOKProduction adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ayrıca benim yazdığım bazı şeyleride bilmek zorunda değilim demişsiniz, benim iş anlayışımın ne olduğunu bilmiyorsanız eğer bu konuda yorum yapamazsınız! Bu bilmek zorundasınız anlamına gelmiyor, bilmiyorsanız susarsınız, söyleyeceklerim bu kadar,
Bu konuya cevap yazmak istemezdim ancak üstte yazdıklarınızın taamiyle yanlış olduğu kanaatindeyim.

Ne yani şimdi burada yorum yazan arkadaşların tamamı sizin iş anlayışınızı veya karakterinizi biliyor anlamına mı geliyor?

Hadi diyelim dediğiniz gibi, o halde buraya konu açmanızı çok saçma ve gereksiz buluyorum, gelen olumlu ve olumsuz eleştrilere açık olmanız gerekmekte bana sorarsanız, sonuçta siz bu konuyu yorum almak ve bizlere tanıtmak amacıyla açmadınız mı? Bu durumda gelen yorumlarda nasıl oluyor da bazı kriterleri arıyorsunuz? Burasını anlayamadım ...

Tekrar söylüyorum ki;
Sizin iş anlayışınızı bilmek zorunda değilim, kimse bilmek zorunda değil, ancak buraya bir konu açılmış ise eğer istediğim şekilde yorumumu yaparım, buna siz engel olamazsınız da karışamazsınız da. Engel olmaya yetkisi olan arkadaşlar yönetimdeki akradaşlardır, gerekli görürlerse zaten gerekeni de yaparlar ...

Konunun uzamamasını rica ediyorum,
Bu, bu konudaki son mesajımdır.

Saygılar ...