Merhaba Arkadaslar..
Birilerine Anlatmazsam Kafayı Yiyecem.. En İyisi Sizlerle Paylaşıyım Dedim..
Şimdi Arkadaslar. Ben 2002'den Beri Sanaldayım. Bayağıdır Sitem Var..Forum V.s Uğraşmıştım. En 2 Siteyi Tuturdum. Biri 37 Bin Üyeli Digeri İse 230 Bin Üyeliydi. Şimdi..Biliyorsunuz Siteler Büyüdükçe Dertleride Büyür. Bennimkide Öyle Oldu. Neyse 1 Yıldır Beni Barındıran Hostcu Yok,Haklı Olarak Barındırmazlarda ZZATEN. Neyse Ben 1 Yıldır Vps'de Barınıyorum. 5 / 6Firma Degiştim. Son Çalıştıgım Firmada Aaramda Olan Problemleri Size Anlatacam.
Şimdi Benim Bi önceki Çalıştıgım Yer Vps Satıslarını Durdurklarını Belittiler,10 Gün Müsade Verdiler. Neyse Ben Bu 10 Gün İçinde R10'DA Başarılı Bir Arkadasla Çalışmaya Başladım. Şimdi Arkadas Makınayı Kurdu. Herşey Tamam Ben Sitelerimi Tasıdım. Tabi Mal Bizim,Oynamazsak Neyi Bozulcak Hesabı Yapıp Yedekleri Direk O Sunucuya Vgetle Çektim. Diger Makına Kapandı. Şimdi Bu Adamın Hdd'Si Tam 1 Gün Sonra Yanıyor. Soruyorum Sorun Var Falan Filan. En Son Yandıgını Belirtti. Kendisi Konuyu Okursa Bilir. Caınınız Sağolsun Dedim,Birşey Demedim. Tabi İçim İçimi Yiyordu. Bende Olan Yedek 2006 Son Ayının Yedegiydi. Neden Derseniz ? Her Vp sDegiştigimde Yedeklerimi Rootta Ttuyordum. İndirme Geregi Duymuyordum. Elimde Olan 2006 Yedegide Hostcunun Verdigi Yedekti. Neyse Bende Açmaya Değmez Deyimp Arkadasın Yüzünden 37 Bin Üyeli Olan Sitemi Kapattım. Tamda Herşey Yolundayken Oldu Olaylar.
1 Gün Sonra Teslimat Yapacagını Belitrtti. 2. Makinayı Aldık. Kurdum Herşeyimi. Bu Defa 230 Bin Üyeli OLan Sitemi Kurdum Ve Üyelere Mail Çektim Onlineyiz Diye. Pff 3 Gün herşey Normaldi. Sonra Ben Dün Gece Dışarıya Çıktım 11,30 Gibiydi Eve Döndüm.Tabi Direk pc Basına Geçtim.. Exporleri Açıp Site Adımı Yazdım Girmiyordu.. R102dan Arkadasa P-M Attım Cvp Gelmedi,Msn Açtım Msnde Online Yazdım Nasılsınız Felan Kötüyüm Dedi.Hayırdır Dedim. Sizin YUüzünden 3 Vps Kapalı Durumda. Falan Filan.
Şimdi Bu Arkadastan Vps Alırken Bana Al Bak Bu Sözleşmemizdir , Veya İmzalayalım Veya Okuyun Bunu Veya Host - Vps - Dedicated Alan Herkez Bu Kurallara Uymak Zorunadır Diye Birşey Söylemedi Bana Söyledigini idaa Ediyor. Loglara Bakın Diyorum hadi Söylemedim Diyelim Diye Farzedin Diyor,Yaptıgınız İllegal İşlem. E Kardeşim Bana Söylesen Ben Sneden Vps Veya Baska Birşey Alırmıydım Aldım Diyelim kurarmıydım ?
Ha Unutmadan Sunucumu Kapattılar Falan Diyordu,Peki O Zaman 4 Günlük Ücreti Kesin Kalanı Yolayın Diyorum Adam Abuse Kuralları Dısana Cıktıgınız İçin Ödemeyi Yapyacagım Diyor ?
Sözleşme Sadece Sitesinde Yazıyor,Bana Al Oku Diye Birşey Demedi.
Şuan Arkadasın Yüzünden 30 Küsür Sitemi Kapattım. Tüm Gelirlerim Durdu. Arkadası Bu Başarısından Ötürü Teşekkür Ederim.
Ha İllegal İşlem Dedigi : Lisansız Vbulletin.
Bana Kullanma Diye Birşey Demedi,Dedigini İdaa Ediyor
Neyse Dertlesmek Güzeldir,Kolay Gelsin.