@Ersin
Mesaj yazmış olmak için mesaj yazan yok burada, senin mesajının bir üstündeki mesajı aynen iletiyorum sana ...

Yaş ile nasıl bir bağlantı kurdunuz yazdıklarımın arasında anlayabilmiş değilim, nedense son zamanlarda herkes birbirine yaş konusunu gündeme getirerek hitap ediyor. yalnızca sizin mesajınız için demiyorum, anlamlı veya anlamsız birçok konuda, hiç alakası olmasa bile birçok zat karşısındaki kişinin yaşına dikkat çekerek konuyu farklı yönlere çekiyor. Ki karşısındaki kişinin yaşını da bilmeden bunları yapıyor.

Ben sizin kişiliğinizi bilmek zorunda değilim, reklam vermek isteseniz neyi ne şekilde yapacağınızı da bilmek zorunda değilim, açıkcası da beni alakadar etmiyor, isterseniz hergün binlerce spam gönderin, isterseniz paranızla reklam verin. Ki yalnızca nickini görmüş olduğum birisinin karakteristik özelliklerini çözme gibi de bir özelliğim bulunmuyor, bunları da düşünürseniz yazdığım mesajı daha iyi algılayabilirsiniz.

Nedense insanlar bu tarzda mesajları hep üstlerine alıyorlar, sanki aynı şeyi daha önce yapmış veya o anda yapmaktalarmış gibi kendilerini savunma gereksinimi duyuyorlar birden, birçok neden sıralıyorlar, ben öyle yapmam, böyle yaparım, yanlış düşünüyorsunuz vs. Bunları geçelim herneyse;
İlk mesajınızda ki hitap tarzınızı göz önünde bulundurarak bu şekilde bir yorum yaptım, açıkcası biraz yapmacık bir yorummuş gibi geldi. Özellikle de hazır script'ler üstünde öyle durmuşunuz ki, ve sonuna da yapan kişi bilgili birisi belli şeklinde belirtmişsiniz ki, sanki koskoca Dünya'da yapan arkadaş inanılmaz birşer yapmış gibi, hiçkimsenin yapamadığı, tahmin edemediği birşeyi yapmış gibi bir yorum katmışsınız mesajınıza.

İşte bende üstte yazmış olduğum nedenler dolayısıyla böyle bir yorumda bulundum, siteyi pek fazla inceleme imkanım olmadı, ve niçin böyle bir reklam politikası izlediğinizi de anlayamamıştım ilk mesajımda, ki site size ait değilmiş. (bu durumda bu düşüncem değişmiş oluyor)

Eğer ki be o şekilde yazmasaydım ilk mesajda, ve sizde hemen benim altıma detaylı bir açıklama yapmasaydınız, birçok arkadaşın aklından "reklam" düşüncesi geçecekti, çünkü yazmış olduğunuz mesajda hissettirdiğiniz vurgu bana sorarsanız bu yönde ...

Umarım anlatabilmişimdir anlatmak istediklerimi ...

Saygılar .