Yıllardır sitelerimi eklerim ama hiç bir sitem onaylanmazdı.
Son 3-4 aydır çok üstüne düştüm. Özel mesajla sorup bilgi aldım, dökümanlar okudum ve eklemeye çalıştığım 4 site eklendi. Tabiyki eklenmeyen sitelerimde oldu. Karşılaştığım şeyler, deneme yanılma sonucuyla kendimce doğru gördüğüm şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizlerde eleştirebilir veya eklemeler yapabilirsiniz.
Kategori : Sitenize benzer siteleri aratıp, onları inceleyip, onların olduğu kategoriye eklemelisiniz.
Açıklama kısmı : Kendi kategorinizde diğer sitelerin açıklamalarına bakıp onları az birşey değiştirip eklemelisiniz. Eğer ekli site yoksa çok sade bir şekilde yazmalısınız.
Mail adresi :
admin@domain.com şeklinde değilde
kullanici@hotmail.com gibi free mail yazarsanız daha iyi olur. Yani başka bir kullanıcı sitenizi gezmiş ve beğenmiş gibi.
( Genel izlenimler : * Diyelim bir site hazırladınız ve bittikten sonra
www.domain.com ve
www.domain.net olarak aynı siteyi iki kere açtınız. İkisini birden eklediğinizde sadece bir tanesi kabul edilir.
* Genel siteler açmayınız. Belirli bir konu için site açıp onun hakkında net ve ayrıntılı bilgi ekleyiniz.
* Benzer içerikte size ait birçok siteyi peş peşe eklemek hile sezdirdiği için hiç biri kabul edilmemektedir.
* Sitenizi ekleyeceğiniz kategoride 15 veya daha çok site varsa sitenizin onaylanma şansı oldukça azdır )
*** Müzik kategorisine boşuna site ekleyip beklemeyin. Hiç kimse bakmıyor.