Yıllardır sitelerimi eklerim ama hiç bir sitem onaylanmazdı.
Son 3-4 aydır çok üstüne düştüm. Özel mesajla sorup bilgi aldım, dökümanlar okudum ve eklemeye çalıştığım 4 site eklendi. Tabiyki eklenmeyen sitelerimde oldu. Karşılaştığım şeyler, deneme yanılma sonucuyla kendimce doğru gördüğüm şeyleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizlerde eleştirebilir veya eklemeler yapabilirsiniz.

Kategori : Sitenize benzer siteleri aratıp, onları inceleyip, onların olduğu kategoriye eklemelisiniz.

Açıklama kısmı : Kendi kategorinizde diğer sitelerin açıklamalarına bakıp onları az birşey değiştirip eklemelisiniz. Eğer ekli site yoksa çok sade bir şekilde yazmalısınız.

Mail adresi : admin@domain.com şeklinde değilde kullanici@hotmail.com gibi free mail yazarsanız daha iyi olur. Yani başka bir kullanıcı sitenizi gezmiş ve beğenmiş gibi.

( Genel izlenimler : * Diyelim bir site hazırladınız ve bittikten sonra www.domain.com ve www.domain.net olarak aynı siteyi iki kere açtınız. İkisini birden eklediğinizde sadece bir tanesi kabul edilir.

* Genel siteler açmayınız. Belirli bir konu için site açıp onun hakkında net ve ayrıntılı bilgi ekleyiniz.

* Benzer içerikte size ait birçok siteyi peş peşe eklemek hile sezdirdiği için hiç biri kabul edilmemektedir.

* Sitenizi ekleyeceğiniz kategoride 15 veya daha çok site varsa sitenizin onaylanma şansı oldukça azdır )

*** Müzik kategorisine boşuna site ekleyip beklemeyin. Hiç kimse bakmıyor.