CC işi çok basit birşey.Kendine güvenen ben yakalanmam bana bişey olmaz diyen varsa pm'den gelsin....
Şaka bi yana sahte cc ile iş yapan herkesin kimlik bilgileri yetkililerin elinde söyleyim

O eleman CC'yle türkiyeden herhangi bi yerden alışveriş yapsa direk içeri alırlar

Hani kargoyla başka adrese yollatırım kalabalık hiç gitmediğim bi internet cafeden siparişi veririm sonra makinaya reseti çakarım o sırada gözlük falan olur gözümde, sonra o başka adresten başkasına mesela laptopu aldırırım sonra da keyfime bakarım die düşünüosanıs yanılıosunus
per bu cc işi söledin gibi çok basit bende 2 sene önce pcnette gördüğüm bi yazı ile ilgilendim ve gerçekten basit bende birine çok basit dediğimde senin şu sözlerine benzer laflar etmişti
Hani kargoyla başka adrese yollatırım kalabalık hiç gitmediğim bi internet cafeden siparişi veririm sonra makinaya reseti çakarım o sırada gözlük falan olur gözümde, sonra o başka adresten başkasına mesela laptopu aldırırım sonra da keyfime bakarım die düşünüosanıs yanılıosunus 
ama gerçekten bu kadar basit değil hayalet adam olmak
not: yanlış anlaşılmasın böle birşey hiç yapmadım yapmamda ve kendi kredi kartım dahi yoktur. kredi kartı ile alışveriş yapmam nakit sanallar ise havale tşkler