aytuggg adlı üyeden alıntı:
birakin o dengesizi..
arkadas yillarca benim komedi icerikli sitelerimi kopyalayip yayin yapti,dun gercekleri konusunca kufredip gitti..
sen yıllarca başka sitelerden kopyalıyorsun kopya içerik olmuyor bende senin kopyaladığın sitelerden kopyalıyorum senden kopyalamış oluyorum değil mi? örnek site komikim.com komik yazılar..
asıl dengesiz senin gibi sahtekarlar 100knte hala takıldığı forumu satan bnmde 1 gün b.ktn sitesine popup açtığım ve o gün sitenin kapalı olması dolayısıyla bana topliste gönderdiği 450 kişi yani bnm bi günde ona gönderdiğim kişi sayısını + bnm ona (aytuggg mudur nedir şahıs denilmeyen şey) 4 gün popupumu hiçe sayıp o 1 gün açtığı popupu zaten açmadımmı topliste demesi yani 3500 kişi yolluyorum oda bana 450 kişi topliste yolluyor tamam oldu yani hitim arttı sen bana 1 gün ayriyeten popup açmayacan ayrıca sana çok kötü şeyler söylerdim dua et forumdayız benim asabımı bozma senden özenti kim var lan burada sitelerinin açıklaması hatta bir zamanlar en alta koyduğun yok sitenin yan etkileri hepsi başka sitelerden kopya senin kişisel yazdığın bişey yokkki sende o kabiliyette yok daha fazla sinirletme beni..!!