Estağfirullah

70-80 sayfanın üstüne çıkacağını sanmam.Ama istersem laf kalabalığı ile 300 sayfa kitap yazarım.
Az ve öz olsun istiyorum.
Aylık dergi şeklinde yayınlamayı da düşündüm.
Bu fikre ne dersiniz ?
Öncelikle çok güzel düşünce seni tebrik ederim yiğit. Gerçekten eline alınıp okunulabilecek bir eser yapabilersen ve dediğin gibi görselliğede öner veririm diyorsan + içerikte çok bilindik şeyler değilde seo'yu başka türlü kullanmaya teşvik eden yazılarınla doldurursan harika olacağına inanıyorum.. ayrıca kitap çıkarma cesaretine helal olsun.. daha önceki makalelerini yazılarını okuduğumdan bu işi alnının akıyla yapacağına inanıyorum.. kimisi der herkesin seo kullanımı farklı seo php uzantıları html yapmak ya da sadece backlink kasmak yada meta kullanımını yapmak değil.. sand. hakkında yazılarda olursa güzel olabilir kitabında bu sitede olmayan makaleler yayınlarsan dikkate alınır diye düşünüyorum.. çünkü adam eline alıcak kitabı parasını koy kenara şimdi kitabı açtığımızda ilgi çekicek sağdan solda toplanılıp birleştirilmiş bilgiler değilde gerçekten orjinal anlatımlar, değişik seo türleri , para kazanma yolları, herkesle paylaşılmamış yöntemler olursa 10 numara olur.. benimde kendime göre tarzm var seo'da seninde onunda abiminde arkadaşımında ama ortak bir noktamız var herzaman... bu ortak noktamız dışında
SADECE gerekli bilgiler yayınlarsan süper olur..
Dergiyle felan uğraşma derim yaş iştir.. zamanın genişse uğraş öteki türlü ilerleyen sayılarda baştan savmaya dönebilir kitap en güzeli, zaman içinde birikimlerini paylaşırsın. + seo ile ilgilenen bilindik kişilerle röportaj hazırlayabilirsin

şahsen izmirdesin sende gel benle röportaj yap sana hayat tarzımı anlatam ama para alırım min 10.000$
İlk kitabına talibim
Allah yolunu açık etsin hayırlı işler satışlar dilerim.