GoodSave! adlı üyeden alıntı:
Uzatmak istemiyorum ama açıklaması yapıldı ve hala kendi iradem dışında yapıldı demene göz yumamıyorum. Bana PR6 link satmaya çalışan sen değil miydin? Yapacağını yaptın lütfen artık kendi iradem dışında kandırmaya çalıştım deme.
Ayrıca bu yapılanları yeterli backlink alarak herkes yapabilir.
Black adlı üyeden alıntı:
şimdi bu mesajı radmınmı yazdı ?
ben anlamadım
hadı hataylan fake pr sıteden lınk mınk satmaya kalkıştı
pekı 100 kontore r10 a botnet cektırmekte hataylamı oldu
Forumda yazılanları alıntı yaptım bunun gibi çok örnek var forumda MSN'de bana göster demiştin bi tane beni eleştiren mesajı al.. arkadaşlar buna fazla güvenmeyin tamam seo konusunda referansları ve iş yaptıkları kişiler olabilir başarılı sonuçlarda meydana getirmiş olabilir ama bi bakarsınız sizi kazıklar 100 kontöre r10a botnet çektirdiği gibi 2 yılı aşkın en iyi arkadaşlarından birine (bana) kazık attığı gibi..
radmin de yalan atıyor dimi? Black'de, GoodSave'de, ******'da peki MSN'de senin gibi, senden beter, kalitesiz adamlar boş beleş adamlar dediğin kişiler bunlar mı? forumun en saygın adamlarını sen böyle nitelendiriyorsan o senin sorunundur..
istenmediğin bir foruma tekrar dönüyorsun üstelik Gold üye olarak..
Sözün kısası bu "sahtekara" fazla güvenmeyin 100kontore arkadaşlarının ve sürekli takıldığı ve banlandıktan sonra istenmediği halde hala takıldığı siteye botnet çektirdiği kaç yıllık arkadaşını kandırdığı gibi sizide kandırabilir yarı yolda bırakabilir!