Burada beklediğim, bana yardımcı olacak arkadaş(lar)ın Türkiye'deki ortaklık sistemlerinden bir ya da birkaçını incelemiş olmasıdır. Bu tür İngilizce scriptler rahatlıkla bulunabilir. Sitenin en başından Türkçe olması kolaylık sağlayacağı gibi, bizim pazarımız için kolaylık sağlayacak seçenekleri varsayılan olarak barındırması ortaklarımızı mutlu edecektir diye düşünüyorum (paypal olmaz da EF tiçin bankalar ve şubeleri içinde hazır olur gibi...)
Bu tür bir bilinçle scripti yazacak (veya daha önceden yazmış olan) arkadaşla daha ayrıntılı konuşalım, bir proje taslağı oluşturalım istiyorum. Normalde proje planı yazarım ama gittigidiyor, argonik, weblebi gibi sistemlerin hiçbirine üye olmadığım için bu konuda da öncelikle bilgi sahibi olmam gerekecek.
Ben bunu yapmaya başlarken, bu süreci hızlandıracak arkadaşlar olursa zaman kazanırız. Şimdiden teşekkürler.
Başlıktan veya PM ile yazabilirsiniz. Mesajınızda ücretlendirme ve yöntem konusunda lütfen net olunuz ve var ise parçası olduğunuz benzer programın ne olduğunu da söyleyiniz.