iyiwebtr adlı üyeden alıntı:
buraya yazdığım mesajı silmekteki gayreti başka konularda da gösterebilir inşallah silen kişi kimse
hem konu dışında mesaj atıyorsun, hem de mesajı sildirmek isteyince konu ile ilgili başka alakasız mesaj atıyorsun, ben mecburmuyum konuma mesaj atılmış mı diye bakarken anlamsız mesajlarınızı okumaya,? benim zamanım kıymetli, geyik bölümü var artık senin fazla vaktin varsa git yaz oraya istediğin gibi...
iyiwebtr adlı üyeden alıntı:
buraya yazdığım mesajı silmekteki gayreti başka konularda da gösterebilir inşallah silen kişi kimse
bana özel mesaj ile "terbiyesiz sensin" şeklinde mesaj atmanın ardından sana özel mesaj ile cevap vermek istedim ancak kapalı mesaj alımın,
aşağıya mesajımı ekliyorum, aslında hiç bir şey yapmayabilirdim de ama o kadar yazdım, al özel mesaj oku:
"mesajımdaki terbiyesiz ifadesini kaldırdım, fazlasıyla hakediyorsun ama bana yakışmaz, benimle hiç bir şekilde dalaşma lütfen, ben sana karışırsam gel kafamı kır, bugüne kadar dalaştığım sataştığım bir insan olmuş ise araştır ve tanıdıklarına sor, kimseye durup dururken terbiyesiz demem ben, hatta çoğu kez hakedenlere de demem, seninle hiç mesajlaşmadan moderatörden ilgisiz olduğu için mesajın silinmesini rica ettim ve onlar da sildirler. şimdiye kadar sadece bu başlıkta bir forumda bunu istedikm bir moderatörden. yani bunu her gün yapmıyorum.
sen silinmiş mesajın üstüne hala uzatıp mesaj yetiştirmeye çalışıyorsun. senin gibi elli tanesi ile ben 3-4 yıldır iyinet ve r10 da mücadele ediyorum senin gibiler yüzünden moderatörlük yapmayı bıraktım gözünü seveyim beni dellendirme bunu haketmiyorum...
saygılar"
saygılar