Melvana adlı üyeden alıntı:
DMOZ Türkçenin başındaki kürt başlığı desem?
bana ne bundan?
ben:
" dmoz da genelde başlıklar silinir çünkü orası farklı seslere yer vermez ama r10 daha hoşgörülüdür" demedim ki, dmoz a atıp tuttuğum için dmozdan silinmesini beklerim dedim. zaten ipleyen yok gerçi cevap verebilen bir babayiğit de çıkmadı oradaki editörler her yazılana kuralları okuyun diye cevap yazıyor. Ne kuralı? iyi editörler var diye dmoz'un dürüst olarak işlediğini kabul etmek zorunda mıyız?
doğrudur çok iyi editörler var dmozda, ama kötüleri de var ve diğer editörler bu konuda açılan eleştirilere kurallardan dem vurarak kayırıcı bir düzen oluşmasına katkı sağlamış oluyor;
"SİTENİZİ KURALLARA UYGUN OLARAK EKLEYİN, KURALLARA UYGUN OLARAK EDİTÖRLÜK BAŞVURUSUNDA BULUNUN, OLMADI BİR DAHA BAŞVURUN..."
ne bu kardeşim Allah'mısınız siz? ne biçim matah bi siteniz varmış sizin. bir çok insanın emek vermesi herşeyi affeder mi? Hitlerin amacına bir çok kişi hizmet etti, o zaman saygı mı duymalıyız. saçmasapan bir kayırma düzeniniz var ve insanlar kendi siteleri eklensin diye ya da bir şekilde ekletebiliyorlar diye veya eklenmiş siteleri silinmesin diye sessiz kalıyorlar.
kayırana da, kayrılana da, kayırıcılığa sessiz kalana da........
saygılar...