Öncelikle merhabalar ;
Bir oyun sitesi açmayı düşünüyordum uzun zaman önce şu sıralar fırsatım oldu bu konuyu araştırmak için sizlerinde görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...
Açmak istediğim oyun sitesini tabiki ;
belirli bir gelir amacıyla ve bu işle uğraşırken hem zevk hemde emeğimin karşılığını almak için açıyorum...
Öncelikle şuanda domainim hazır oyun...[dot]com şeklinde ... register işlemini yapamadıgım için yazamıyorum domaini...
Ve Flash Oyun olarak elimde 5000 üzerinde cok kaliteli oyunlar bulunmakta bunların thumb resimleride var fakat açıklama ve isime tek tek uğraşıcam.Tek tek eklemeye de kararlıyım 5000 civarındaki oyunu...
Sorunlarımdan birisi kullanacağım script elbetteki seo lu olsun elbetteki özgün ve hoş gözüksün göze bu konuda bana önerebileceğiniz optimize açısından en başarılı scriptler nelerdir ?...
Ek olarak sitemin kazancımı Google dışındaki hangi Reklam Sponsor larıyla elde etmemi önerirsiniz?
Toplist konusunda nasıl davranmalıyım en başta yapmam gerekenler nelerdir bu konuda da bir kaç öneri sunarsanız sevinirim...
Bütün bunları yaptıkdan sonra sistemin oturma ve 3000 - 5000 hit alma süresi tahmini ne kadarlık bir süreç olur ?
Şimdiden vereceğiniz ve paylaşacağınız değerli görüş/bilgileriniz için çok teşekkürler...