proje güzel fakat soyle birsey var tetal.
Dmoz kolayca dünyada tanınmadı ve büyümedi.Bizim yapmamız gerekenler
ilk başta 3-4dil türkce-inglizce - çin - almanca olarak düşün bu alanlarda basliyalim.Sadece benim 40a yakın domain var ve içerikli yabancı da var içlerinde.Dostlarımız filan eklese zaten 1ayda Türkiyede en çok site bulunan dizin oluruz. Türkiyedeki sitelerin abartısız diyorum %10-15 gibi bolumu bu forumda takılıyor.
Ilk basta Ana dilimizden Turkiyeden baslamak en dogrusu.
Bir limit belirleriz.10,000 site mesela her site eklendiginde basvuruya girdiginde destek vermek amacıyla 1 text koymalarını rica edebilirsin sitede.
1Ay turkiye ile ilgilendik.2 ay hemen Almanyaya gireriz.Nasıl almanlar PR toplistleriyle türkiyeye daldilar bizde aynı sekilde.Yaza doğru hedefledigimiz 4dilde toplam eminim 10,000 site doldururuz.
Ondan sonra büyük arama motorlarına Google dahil bu işte ciddi oldugumuzu bir anlasma yapmak istedigimizi de teklif edebiliriz.Ingilenmezlerse de önemli degil teklif sunmak da bir başarıdır.En kötü ihtimali soyluyorum size Türkiyede artik DMOZ yerine "***" bizim dizin sitesi bilinecek.
DMOZ dan farkli birseyler de eklememiz gerekecek.Sirf site ekle olmaz.Mesela ana sayfada bir script yazılır en altina doru 10site adı seklinde gosterim olur 1 sitenin tekrar gosterilmesi 10,000 de bir olur.