Kerem Bey Sizde Müşterilerinizi Kazık Atmadan Stıs Yaparsanız Sizde Kazanırsınız....
Siz Piyasa Değerinden 10 Katına Satıs Yaparasanız Tabiki Satıs Yapamazsınız...
Aynı suçlamayı MJTürkiye'de de yaptılar, orada yazdığım cevabı buraya kopyalamamın bir sakıncası yok, sonuç olarak suçlama aynı, e cevap da aynı...
Alıntı
20 MB alan için 20 YTL para istemem gayet normal. Bu piyasayı siz ve sizin gibiler o kadar aşağıya çektiler ki, 20 MB için 20 YTL komik ve garip geliyor. Ama aslında olması gereken fiyat budur.
Siz hayatınızda "firma" görmemişsiniz, bir de gelip benim fiyatlarımın yüksek olduğunu ve bu kadar yükseğe satan başka firma görmediğinizi belirtiyorsunuz.
Radore Hosting (rh.com.tr): 50 MB alanı 39$'a satıyor, ben 35 YTL'ye satıyorum.
Vargonen Teknoloji (vt.com.tr): 50 MB alanı 82$'a satıyor, ben 35 YTL'ye satıyorum.
Sadece Hosting(sh.com.tr): 50 MB alanı 60$'a satıyor, ben 35 YTL'ye satıyorum.
Ve bunlar gibi daha nice "firma"lar var. Bu firmalardan aldığınız hizmet karşılığında neredeyse hiç sorun yaşamazsınız. Çünkü bunlar "iş ciddiyeti" olan "firma"lardır. Bu firmalar, aldıkları paranın son kuruşuna kadar en yüksek kalitede hizmet verirler. Bunlardan hizmet satın alırsınız, bir daha sorun nedir unutursunuz, senede 1-2 kez, o da belki karşılaşırsınız...