1- indexu gibi başka editor girişli ve sağlam bir dizin scripti tavsiyeniz var mı?
madem ciddi bir iş ve tr deki bazı açıkları kapaması öngörülüyor. script biri tarafından 1 ay da rahatça yazılabilir.hazır script kullanmaya gerek yok. mesela ilk gelir buyuk çoğunlukta scripti yazan arkadaşa verilir. ve reseller hakkı onda olur.
2- editor lerin aktif olması için gelir paylaşımı yapmayı düşünüyorum. aylık bazlı olarak pp ile sitenin o ayki gelirlerinin 65% ini editörler arasında eşit olarak paylaştırmayı planladım. bu işe yarar mı?
gelir olayı derken directory e girişi paralı yaparak mı gelir elde etmeyi düşünüyorsun yoksa adsense tarzı reklamlardanmı? giriş için ise bir süre gelir olmayacağı kesin ama yinede editorler arasında paylaştırma olayı kenarda dursun.
3- açılışta içerik sıkıntısı çekmemek için dmoz verilerini de yüklemek mantıklı olur mu?
Kesinlike mantıklı OLMAZ. orjinal içerik ve sıfırdan(sıfır sayılmaz zaten editorler sitelerini eklese 200 site yapar
4- editörler Türk ağırlıklı olacak. sizce katılım nasıl olur?
ben katılırım. demekki katılım olur..
5- ve kimler destek olmak ister bu projeye?
destek derken farklı ip li hostlardan belirlenen anchor text lerden birine text link vermek ve editor olmaksa herkes katılır.