Gangstamonu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi (Kişi isterse adresi ilgilisine ö.m ile verebilir): bi sorun olmazsa yazıcam buraya, ***** site yazdın diye banlanmak istemem
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 150 YTL min artış: 3 ytl
Sitenin aylık getirisi:
Sitenin açılış tarihi: tam hatırlamıyorum bi iki aylık.
Kategori, sitenin içeriği nedir: resimler/videolar
Günlük hit sayısı, kaynak link: extrme veriyorum.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0-0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wp
Yazılım lisans sonlanma zamanı: ömür boyu
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Not:
Satma sebebim bi kaç (4-5) ay sonra askere gidicem o zamana kadar daha düzgün işlerle uğraşmak istiyorum.
Site ilkten sadece resim sitesiydi. Hitleri 1k yı aştı ama resim eklemek biraz uğraştırdıgı için bi iki hafat hiç içerik eklemedim. Resimlerden gelen hit: 3465 20.30% Sonra resim olan db yi sildim yeni bu şekilde devam etsin istedim. Sadece resim ekleyerek 1k yı geçti gram spam yapılmadı. Resimlerin birazını imagevenue ye upload etmiştim ve hepsi site loglu ve adresliydi kullanmak isteyene imagevenue hesabımıda veririm.

Şu an manken ve mankenler kelimesinde ilk sayfada google da ben hiç backlink almadım bile, seosuna da uğraşmadım spamsız içerik girdiğim içindir heralde Wp ile birazcık uğraşırsanız kelimelerde ilk 3 e rahat girersiniz. Ve aşırı hit gelir. Ayrıca pr 0 ken buralarda. Domainin uzantısı yabancı olduğu için yabancılara da tatlı geliyo. Yabancı hitlistlerden iyi hit alabilirsiniz.

Şu andaki gidişle rapid puanı da çok rahat kazanabilirsiniz. Sadece caps alıp koyuyosunuz bide download linki bu düzenin çok iyi olacağını düşünyorum. Ayrıca siteye upload ettiğiniz filmlere şifre koyarsınız ***** forumlardan hem hit hemde rapid puan kazanırsınız bide rapidreactor gibi sitelerden iyi rapid puan geliyo. Siteden bi gelir elde edemedim hitin yarısı türk dü ben sadece türkçe arkadaşlık sitesi koydum tabi üye olan pek yoktu 4-5 lira olmuş ama sevsevilde

Önceki extremede hitin %54 ü Turkey diğerleri yabancı hitdi. Yeni extrmeyei dün koydum.

Host hariçtir pek hosta ihtiyacınızda yok resimleri imagevenue ye attım bw de yemez. script wp. ödeme ykb eft.
Hocam hemen bir pm alayım.

saygılar