Arkadaşlar belki bilirsiniz abd'de hostdime diye bir şirket var internet sitesi
Reseller Hosting, Dedicated Servers, Web Hosting by HostDime, ben burdan geçen ay bir dedicated server almıştım çünkü resellerimi çok cpu harcıyor diye kapatmışlardı ve o ara forumum 1 hafta kapalı kaldı oradan kayıbım çok büyük oldu ne ise gelelim server'a bana dandik bir serverı 140 dolara sattılar, sonra piyasa araştırmasına başladım ve kazıklandığımı gördüm bu ay sağolsun lnwservers arkadaşımızdan güzel bir makinayı oradan daha ucuza aldım ve hostdime'den makinamı kapatmasını istedim ayın 30'unda ayın 1'inde ödemem olduğu için kredi kartı limitini ne olur ne olmaz diye düşürüp para çekilmesini önledim, ayın 31'inde bana gelen mailde sizi kaybettiğimiz için üzgünüz yeni aldığınız serverın fiyatı ve özelliklerini söyleyin sizin için birşeyler yapabiliriz gibi bir mesaj gönderdiler ben bunu kabul etmediğimi söyleyip kapanmasını istedim ve ayın 1'inde kapanmayan makinamdan dolayı kredi kartımdan para çekmeye çalıştılar ama başarısız oldular, şimdide makinanızı kapatamayız ödenmemiş borcunuz var diye bir mesaj gönderdiler ve kurallarında 5gün önce kapatmam gerektiğini kurallarda bunun yazdığını söylediler ben bu parayı ödemeyeceğimi çünkü bu ayın hizmetini almadığımı söyledim, bu sefer bunun %50 sini ödemem gerektiğini söylediler yoksa kredi kartımı collection agency diye biryere göndereceklermiş. Bu collection agency nedir bilen varsa bir yardımcı olabilirmi? Ayrıca bu şirketten asla hosting yada server almayın makinaları kötü ve fiyatlar uçmuş. Web sitesi için
Reseller Hosting, Dedicated Servers, Web Hosting by HostDime .