Merhaba arkadaşlar malesef bugun henüz bu işe bir haftadır başlayan bir karadaşımı da banladılar. arkadaşım buraya üye olamadığı için onun adına ben yazıyorum. iki gün önce bana hesabımda 370 tıklama goruuyor bugun uçmuş ama 1 dolar bile kazanamımış demişti. bana da normal gelmişti. ben sandımki site gelişiyor. ama degilmiş birileri kastılı olarak yapmış ve demin bana hesabına giremedigini söyledi ardından da mailinde geçersiz tıklama gözlemlenip banlandığına dair bir mail olduğunu söyledi. konuları okduum sanırım pek bir çözüm yok. ama bu böyle gitmez....

Başta ingilizce olmak üzere
türkçe ve burada diger dilleri bilen tüm arkadaşların bana yardım etmesini istiyorum gogle adsense politikasını protesto eden bir kaç site yapalım ve backlink verip onları adsense kelimesinde ilk sayfaya taşıyalım webmasterların mağduriyetini anlatalım. ben gerçekten çok ciddiyim. ben banlanmadım ama yarın sıra bana gelecek. bu konuda bana destek olmak isteyen varsa bildiği dille domainle hostla şuyla buyla.. her türlü yardımı bekliyorum. Çok kızgınım adsenseye. umarım bu konuda umutlu şeyler söylersiniz. cevaplarınızı bekliyorum

Not: mağdururiyetimiz anlatabilecek kadar ingilizce biliyorum.