yazi uzun hepsini okumak istemeyenler icin ermenilere karsi yapilan bir siteye destek linki vermeye cagiriyorum link bu:
http://www.1915human.info
Aslinda böyle bir konu icin baslik accaktim önümüzdeki günler burdada yazmamda sorun yok sanirim.
Berlinde yasayan bir arkadas bu ermeni lobilerine vede yapilan haksizliklara dayanamayip bir site yapmaya karar verdi site tamami ile kisel caba emek ile yapiliyor tüm bilgileri konsoloslukdan sagdan soldan zaman ayirarak topluyor ayni sekilde siteninde yapimi icin zamanini ayiriyor vede hic bir cikar beklentisi yok ayni bu arkadasin zamanini ayirip buraya yazdigi gibi buraya gidip evet oyunu kullanin dedigi gibi olayin kisaca özeti bu site %95 bitti sanirim bu günlerde tamamlancak elimden geldigi kadar tüm sitelerimden link vercem vede yazdigim tüm forumlarda duyurcam.
biliyorsunuz ermeniler bu isleri cok profosyonel vede üsülüne uygun yapiyorlar siteleri cok kaliteli vede bir cok dilde yapiyorlar. belki bu arkadasin yapmis oldugu site tüm bunlarin önüne gecmicek ama ne varki cogumuzun isteyipde cesitli nedenlerden yapmadigi isi yapti vede bence cani gönülden destek gerekiyor onun icin yaziyorum. önümüzdeki günlerde site icin bannler filan hazirlancak o zaman duyuru yapilcak ama bu konuya uycagi icin haber vermeden yazdim. siteye destek olmak isteyen simdiden
http://www.1915human.info buraya link versin site almanca 5 dilde planlaniyor.
ayrica site icin bir aksilik olmaz ise almanya berlin konsoloslugunda acilis yapilcak benim bildigim kadari ile konsolos yakinen ilgileniyor vede acilisda olcak (nerede olcak nasil olcak ne kadar ilgileniyor tam bilmiyorum merak edilirse tam sorar yerini saatini filan yazarim)
ayrica yine bu arkadas kisisel cabalari ile yöresel gazeteler tv ler filan en azindan yazcak haberdar etcek gelirler gelmezler orasi ayri ama sonucda bir kisisel caba var benim gibi isteyipde yapamayan kisiler en azindan bu tür insanlara manevi destek verse bu tarz siteler cogalir vede bu ermeniler gibi bizde cok rahat lobiler olusturabiliriz.
son söz konuyu anlamli bulan herkez destegini esirgemesin.