infratime buradan sana sesleniyorum. Eğer sen de dürüst biri olsaydın! bir haftadır senden bilgi istiyorum ama sen ben paramı alayım da ne olursa olsun havalarındasın. Hani ayın 3 ünde ödicekti!!! sende bilgileri verecektin alamadın dimi?. inan bana benim gözümde ondan farkın kalmadı. Sadece kendini düşünen egoistin tekisin. burada bu kadar insanı dolandırmış (bende dahil) sen bilgileri kendine saklıyorsun. Madem dürüstlük timsalisin o zaman bilgileri hiç olmazsa sana PM le baş vuranlara verde insanlara yardımcı olmuş olursun.
Ama olurmu o zaman onlar savcılığa gider sende 300 ytl ni alamazsın. insan oğlunun düştüğü durum budur arkadaşlar yorumu size bırakıyorum. tabi sende yazabilirsin buraya cvb ını ama ne yazsan bana boş gelecek. Çıkmışın buraya bilgileri buldum buldum diyorsun. İşe yaramayan bilgi luzumsuz bilgidir. Sendeki bilgide luzumsuz oldu artık. en azından konuyuuzatıp milletin canını sıkma
OP lardan konuyu kitlemelerini rica ediyorum. Arkadaş milleti boşuna oyalıyor. Kimseyede faydası yok.