****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bap

Mode xl

yaklaşık 12-13 yıldır bu piyasanın içinde.Albüm dışı onlarca şarkıları var 3-4 tane Albümleri var.Türkiyede Underground rap müzik dinleyipte Mode xl yi tanımayacak adam yoktur.Müptela , Lan ,Kapıları zorlama gibi çok güzel parçaları vardır.

Erotizma dediğin diss bugüne kadar türkiyede yapılmış en iyi diss bence.

Bu diss i atmasının sebebi Mode xl ye ait bir beat'ı sagopanın albümünde izinsiz kullanması yüzündendir.



Sagopayı İlah yaptınız çıkardınız Sizde.Underground piyasasında Git sor bakalım Mode xl mi Daha el üstünde Sagopamı.Sagopa takmamışmış Bununla ilgili bir sagopa röportajı vardı onu bulursam yayınlarım.Adamlar yapmışlar.Ve harika olmuş.Tr de bundan iyi bir diss olduğunu idda edebilirmisin.Gerek sözler gerek altyapı çok iyi.

sagopa ile mode xl in karşılaştırılması ceza ile 50 cent in karşılaştırılması gibi birşey demişsin.Saçmasapan bir benzetme olmuş.Bence ceza 50 cent e benzemek istemezdi.Yada karşılaştırmak.50 Cent dünya hiphop toplumunda saygınlık gören yüce bir insanmı zannediyorsun sen,öyle elinde bira ''kızlarla seviştik bugün yo'' diyerek rap yapılmıyor.Hayır cezayı yereceğini sanmışsın ama yapamamışsın.

Sagopa ile mode xl arasında bazı farklar var.Mode xl halen underground bir müzik türü yapıyor.Mode xl hala Tv kanallarında boy göstermedi Hala bir film yada reklam filminde soundtrack yada çıkıp oynamadı.Mode xl kendi beatlerini kendi yapıyor.Ve Mode xl bazıları gibi Playback yapmıyor.

Herkes işine baksın.Mode xl bugün çıktığı bütün parti ve konserlerde full dolduruyormu?Dolduruyor.Ozaman ne onlar için nede sizin için bir sorun yok.Üstelik ankaradasın.Mode xl ankaradan sorulur.Bence net başında oturmak yerine biraz ortamlara akta piyasayı analiz et.

Bu benim sagopa dinlemediğim yada sevmediğim anlamınamı gelir ?Hayır Sagopa dinlerim.Ben asla Rapçiyim demem.Çünkü rapçiyim diyenler çok bilmiş oluyorlar.Ben müzikle uğraşıyorum.Müzik konularında araştırma yapmayı severim.Cezada dinlerim sagoda mode xl de fuchs ta apo da ve daha sayamadıklarım.

Sadece birşey yarıştırma gayretinde olanlara kızarım.

Bırakın artık cezayı sagoyla sagoyu mode xl ile falan kıyaslamayı.Herkes işini yapsın.Hepsinin tarzı farklı hepsinin kitlesi farklı.Çizgileri ve hedefleri farklı.

Saygılar.

[youtube]Ha-wc8WKHQY[/youtube]
Alıntı
Erotizma dediğin diss bugüne kadar türkiyede yapılmış en iyi diss bence.
diyosun ama Sagopa kajmer'in Disstoryion E.p 4 Kurşun askerden ötesi yoktur heralde 6 saat içerisinde yapılmış bir performans