hem bana cevap olarak artist bir şekilde adres çubuğunu bilip bilmediğimi soruyorsun. güvenlik hatası diyorsun sertifika hatası değil diyorsun. sonra ilk mesajını düzenliyorsun.sertifika hatası olarak.
bak işte ukalalık yaparsan böyle düşersin.
herkes senin gibi bilmeden konuşmuyor.
Alıntı
FLetcher´isimli üyeden Alıntı
ORJİNALİ Pardon ama nedir bu hiddet? Bir soru sordum ilk kez böyle bir olayla karşılaştıgımı belirttim okudum ama inandırıcı gelmedi. Sonucta panele girince de güvenlik hatası diye adres cubugunda bir bölüm açılıyordu. Ayrıca işte bunlar cok yanlış bir uslub sonucta karşınızda bir insan var. Çoğunuz pazarlamacısınız ama hitap şekillerini öğrenemiyenleriniz var aranızda. Yazık ki hosting sektörü bu tip insanların eline kalmış. (buraya mesaj atan herkese değil bu tavrım.) Neyse cevaplar için teşekkür ederim. İyi post kasmışsınız bir cevabı ayrı kişiler 5 kere vermiş
Alıntı
DEĞİŞTİRİLMİŞİ Birçok reseller denememe rağmen iyi bir reseller bulamamamdan dolayı değiştirmeye devam ediyorum. Bugun yeni bir reseller aldım. panel : www.okulcikisi.com/cpanel panele girerken sertifika hatası veriyor bu hatayı reselleri aldıgım yere iletince güvenlik için bir önlem dediler.
ben hiç böyle bir önlem görmedim. Göreniniz ya da bilgisi olan var mı?