Related Info for: superadam.org/

Sitenin şu anki pagerank değeri 3. Gelecek pagerank en az 4 olur diye düşünüyorum. Sorgulamalarım da bunun aksini henüz göstermedi. Subdomainlerden 3'ü pr3 oluyor, 2'si pr2 oluyor. Özetle hepsi kayda değer bir pr değeri alıyor. Oldukça geniş içerikli aslı blog tabanlı olan, açık kaynak scriptlerle desteklenmiş güzel hitli bir site.

Domain Cem Yılmaz'ın yeni film projesinden kaynağını almıştır. İlerleyen aylarda paha biçilemez bir hal alacağını şimdiden öngörebiliriz. Ayrıntılı bilgi için konu ile ilgili subdomaine bakabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi SHOW TV, Kurtlar Vadisi Pusu Bölümleri Müzikleri Videoları , Kurtlar Vadisi Pusu Resimleri,Bölüm Videosu, Muzikleri
Youtube Videolarını Bilgisayarına Kaydet indir download - Youtube Video Downloader
Heroes Dizisi
Yerimleri / Yayınlananlar
Güncel Haberler | Haberin Merkezi!
Günlük Burçlar Burç Yorumları Özellikleri Burçlara Göre Burç Kahve Falı Yorumları
RSS Reader - Online RSS Okuyucu SuperAdam.Org
Yasaklı Sitelere Giriş - Proxy
Online Banner Maker,Banner Yapma Gereci,Free Banner Maker, Banner, Free Banners, Banner Generator - SuperAdam.Org
Pagerank Hesaplama - Google Pagerank Checker + Alexa Ranking + Calculate Your Backlinks - Pagerank Button For Your Site!
SuperAdam.Org Open Directory - Add Url , Toplist, SEO
Cem Yılmaz: Süper Adam Filmi Fragmanı, Müzikleri, Resimleri, Kamera Arkası ve Çok Özel Röportajlar

Kurtlar Vadisi Sub Domaini Google'da konu ile ilgili genel aramalarda birinci sayfada çıkmaktadır.Hitin büyük kısmını o sağlamaktadır.

Site Adresi:SuperAdam.Org
İstenilen Fiyat: 500 YTL
Site Konusu: Blog
Günlük Hit Bilgisi: 3~5k +
Hosting Dahilmidir: 3 aylığına sizi barındırabilirim. Bant genişliği yada alan sorun değil.
Yazılım Kullanılıyorsa Lisansı dahilmi: Tüm yazılımlar açık kaynaktır.
Banlı Olduğu Sponsor ve Arama motoru Varmı: Adsense.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb: Hayır.
Satış sebebim: Tıp fakültesi 5. sınıfta okuyorum. Artık neti bırakmanın vaktinin geldiğine inanıyorum.
Google index: site:superadam.org - Google'da Ara

Tekliflerinizi bu topic üzerinden alıyorum. İstenilen fiyat hemenal fiyatıdır. Aynı fiyatı veren birden çok kişi olması durumunda açık artırmaya gidilecektir.

Konu bir başka foruma daha açılmıştır.

Tüm ilgilenen webmaster arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Satışın her iki taraf adına da hayırlı olmasını temenni ediyorum.

NOT: İlgilenen arkadaşlarımıza telefon numarası ve msn adresi verebilirim. PM atmaları yeterli.