indirin bu programı kurun niye verdiniz diycek birileri onuda açıklayayım az önce mailime telekomun banladığı bir site mail atmış mailde yazılan ;
Size gonderilen msg:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sevgili üyelerimiz
Türkiyedeki telekom DNS sorunlari nedeniyle ADSL kullanan üyelerimiz sitemize girmekte sorun yasamaktadirlar.. Bu yüzden sorunsuz sitemize girmek için asagidaki 2 linkten isletim sizteminize uygun olan programi indirin ve kurun rahatca istediginiz siteye girin.. Bu program sadece aktif DNS leri kullanmaniza yardimci olmaktadir..
Windows 2000, XP, 2003 için direk indirme linki:
http://ntcanuck.com/download/051111twdns.zip
güzel bir program aslında herkese dağıtsak bunu diyorum müyap engelini aşabilirmiyiz

ayrıca 3 gün önce kanal-d de yayınlanan canlı canlı programındada bu konu geçmiş
alıntıdır.
Bir köşe yazarımızın şu yazısı aslında kimin hırsız olduğunu göstermiş bizlere. Kısaca özetliyorum yazıyı:
Mü-yap, korsan ve telif hakkı adı altında MP3 bile bulunmayan yüzlerce siteyi haksız yere kapattı. Peki Mü-yap üyesi olan Petek DİNÇÖZ hanım gibiler, yabancı şarkıcıların "Kliplerini, Müziklerini, Şarkı sözlerini değiştirerek" albüm çıkarttı ve tanıtım yaptı. Bundan büyük para kazandılar, Mü-yap bunun adı korsan olmuyor mu? Yabancıların telif hakları yok mu?
Sen önce kendi üye sanatçılarının hırsızlığını önle....