Merhaba,
Ağustos ayının başında da başlık açmıştım. 1 hafta önce birisi ile anlaştık. Windows sunucusuna koydu, zorladığı için iptal etmek zorunda kaldık. Bu yüzden mutlaka Linux sunucu arıyorum. Daha önce yazdığım mesajları aynen kopyalıyorum.

-----
Toplist sitesini sorunsuz olarak barındırabilecek bir firma arıyorum. 1 gb alan 30-50 gb civarı da trafik gerekiyor.
Teklifleriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Daha siteyi açalı birkaç hafta oldu. 400e yakın üyesi var ve yarısından çoğu aktif. Üye sitelerin ziyaretçi sayıları günlük 40bin tekil 200bin de çoğul civarında (1 hafta önce dörtte biriydi bu rakamlar). Her gün de en az yarısı aktif olmak üzere 30-40 civarı site üye oluyor. Gerçekten tahminimden hızlı büyüyor. Bu yüzden ileride sorun çıkarmayacak bir yer arıyorum. En azından sınırlarım dahilinde sitenin çalışması gerekiyor. Bunu garanti edebilecek, bir anda siteyi kapatıp topla pılını pırtını demeyecek birisi olması gerekiyor. Alan ve band limitlerimde bir aşım olursa zaten artırırım hemen.
-------

Not: Üye sayısı 800e yaklaştı. Üye sitelerin ziyaretçi sayıları da 100bin tekil 300bin çoğul civarında.